Θεσσαλονίκη: Περισσότερα από 25.000 φυτά μοιράστηκαν σε σχολεία της πόλης

Θεσσαλονίκη: Περισσότερα από 25.000 φυτά μοιράστηκαν σε σχολεία της πόλης
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΧΑΝΘ και το εργοστάσιο Ευκαρπίας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και υλοποίησαν μια σειρά από συμβολικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Περισσότερα από 25.000 φυτά μοίρασαν εθελοντές και οι εργαζόμενοι της Χ.Α.Ν.Θ. και της ΤΙΤΑΝ σε 50 σχολεία της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης προτρέποντας μαθητές και εκπαιδευτικούς να φυτέψουν το δικό τους λουλούδι στον χώρο του σχολείου ή στον ιδιωτικό τους χώρο και να ανεβάσουν τη δράση τους στον διαδικτυακό τόπο που δημιουργήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΧΑΝΘ και το εργοστάσιο Ευκαρπίας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και υλοποίησαν μια σειρά από συμβολικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με στόχο την πρόσκληση σε μια πράξη αγάπης για τη φύση και το περιβάλλον.

Με κεντρικό μήνυμα «έχεις τη φύση στο χέρι σου» μικροί και μεγάλοι φύτεψαν τα λουλούδια και μέσα από φωτογραφίες, video και stories που ανάρτησαν ενίσχυσαν το μήνυμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που έστειλε η παγκόσμια κοινότητα μέσα από ανάλογες εκδηλώσεις που έγιναν σε όλο τον κόσμο.

Ένα μέρος των φυτών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μοιράστηκαν στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Παπαγεωργίου και Παπανικολάου ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης σε δυο ανοικτές εκδηλώσεις στην Πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ. και στον Λευκό Πύργο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα