Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος που ασέλγησε στην ανήλικη ανιψιά του

Διαβάζεται σε 1'
Φυλακές
Φυλακές (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ένας 55χρονος. Η ποινή του.

Στη φυλακή οδηγείται ένας 55χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της 16χρονης ανιψιάς του βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου και παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, δείχνοντάς του τον δρόμο για τις φυλακές. Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και έτσι η πρωτόδικη απόφαση των δέκα ετών κάθειρξης μειώθηκε. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ήταν ελεύθερος μέχρι το εφετείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επίδικες πράξεις τελέστηκαν το Φεβρουάριο του 2018 σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, την ώρα που η 16χρονη (τότε) κοιμόταν σε κουκέτα, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η 12χρονη κόρη του κατηγορούμενου. Η δικογραφία αναφέρεται σε τρία βίντεο που τράβηξε ο 55χρονος (σήμερα) καταδικασθείς.

Η ανήλικη απευθύνθηκε άμεσα με καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε αστυνομική έρευνα. Ο 55χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα