Θεσσαλονίκη: Το “έσκασε” για δεύτερη φορά 52χρονος με κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: Το “έσκασε” για δεύτερη φορά 52χρονος με κορονοϊό
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ο άντρας το είχε σκάσει αρχικά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ χθες έφυγε από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Χαλκηδόνα. Συνελήφθη εκ νέου ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Εγκληματική ασυνειδησία επιδεικνύει ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος παραβιάζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους περιοριστικούς όρους ενώ είναι φορέας του κορονοϊού

Ο 52χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, το είχε σκάσει αρχικά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλευόταν και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης για υπαίθριο παρεμπόριο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη Voria, όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης-Συκεών, κατά την καταχώρηση των στοιχείων του στο σύστημα, προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του σήμα φυγής από το νοσοκομείο από τις 16 Αυγούστου ενώ είχε διαγνωστεί με τον ιό.

Χθες, ο άνδρας αποφάσισε να το σκάσει για δεύτερη φορά, φεύγοντας από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Χαλκηδόνα στο οποίο έπρεπε να παραμείνει μέχρι τη λήξη του 15ημέρου. Το ξενοδοχείο ενημέρωσε τις αρχές για τη φυγή του άντρα με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει εκ νέου και να του επιβάλει πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα