Θρίλερ στη Σαντορίνη: Ως έγκλημα ερευνάται ο θάνατος του ξενοδόχου

Θρίλερ στη Σαντορίνη: Ως έγκλημα ερευνάται ο θάνατος του ξενοδόχου
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Η νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο του ξενοδόχου στη Σαντορίνη ολοκληρώθηκε στον Πειραιά, όμως ήταν τέτοιος ο βαθμός απανθράκωσης της σορού που ήταν αδύνατο να φανεί αν είχε τραύματα.

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του απανθρακωμένου 69χρονου ξενοδόχου, που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή, απανθρακωμένος, πίσω από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του, στην Οία Σαντορίνης.

Από την νεκροψία-νεκροτομή δεν κατέστη δυνατός ο προσδιορισμός αν είχε προηγηθεί κάποιο χτύπημα ή τραυματισμός στο θύμα που να παραπέμπει ευθέως σε εγκληματική ενέργεια εξαιτίας του βαθμού απανθράκωσης της σορού που ήταν απόλυτος.

Από την πρώτη στιγμή στο νησί μετέβηκε κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν τις τοπικές Αρχές στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς από τα συνοδά και μόνο στοιχεία ερευνάται ως εγκληματική ενέργεια.

Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε και εξελίχθηκε μόνο στη σορό του θύματος, χρησιμοποιήθηκε επιταχυντής, που δεν βρέθηκε στο σημείο και υπήρχαν κηλίδες αίματος σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός του, πίσω από την ρεσεψιόν.

Ο ίδιος ζούσε μόνος του και κατοικούσε εντός του ξενοδοχείου του. Ενδείξεις έρευνας και αναστάτωσης του χώρου δεν υπάρχουν, άρα το κίνητρο του δράστη ή των δραστών θα μπορούσε να θεωρηθεί προσωπικό εκτός και αν στην πορεία της έρευνα προκύψουν και άλλα στοιχεία.

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα τις Αρχές μέχρι να καταστεί δυνατή η διελεύκανσή της. Στο σημείο που βρέθηκε η σορός από τους Πυροσβέστες δεν υπάρχει υλικό κλειστού κυκλώματος ενώ αναζητούνται τυχόν καταγραφές από άλλα σημεία, που ίσως δώσουν μία κατεύθυνση στις έρευνες. Για τυπικούς λόγους έχει ληφθεί και DNA από τα οστά του θύματος για να γίνει και επίσημη ταυτοποίησή του, ότι όντως πρόκειται για τον ξενοδόχο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα