Σαντορίνη: Θρίλερ με απανθρακωμένο ξενοδόχο μέσα στην επιχείρησή του

Σαντορίνη: Θρίλερ με απανθρακωμένο ξενοδόχο μέσα στην επιχείρησή του
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο άτυχος 69χρονος βρέθηκε πίσω από την ρεσεψιόν απανθρακωμένος με μικρής έκτασης φωτιά που είχε περιοριστεί στο σώμα του-Έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σε ένα ξενοδοχείο και πολυτελή βίλα στην περιοχή της Καλντέρας, στην Οία της Σαντορίνης, με την επωνυμία «Nikos Villas».

Αρχικά, η Πυροσβεστική κλήθηκε από περιοίκους για φωτιά που είχε ξεσπάσει στον χώρο και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 69χρονο ιδιοκτήτη απανθρακωμένο, πίσω από την ρεσεψιόν της επιχείρησής του στην οποία διέμενε κιόλας.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά που έχει περιοριστεί στο σώμα του και άρα δεν μεταδόθηκε σε αυτό από κάποιο άλλο σημείο, ενώ επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία.

Η έρευνα βρίσκεται σε πού αρχικό στάδιο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Λόγω της απανθράκωσης της σορού δεν είναι δυνατή εκ πρώτης όψεως η διαπίστωση αν υπάρχουν τυχόν τραύματα που προηγήθηκαν της φωτιάς, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ακολουθήσει, ωστόσο υπήρχε αίμα γύρω από τη σορό του θύματος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα