Το “ευχαριστώ” της οικογένειας Τοπαλούδη σε όσους τη στήριξαν

Το “ευχαριστώ” της οικογένειας Τοπαλούδη σε όσους τη στήριξαν
Caption / Glomex / Star Channel

Όλους όσους συνεισέφεραν στην υπόθεση, ευχαριστούν με επιστολή τους οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ενάμιση χρόνο ακριβώς μετά την άγρια δολοφονία της.

Μια συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή, προς όλους όσους συνεισέφεραν με τον τρόπο τους στην υπόθεση, έστειλαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ενάμιση χρόνο ακριβώς μετά τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της στη Ρόδο.

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, που δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2018, αναφέρουν στην επιστολή τους:

“Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από τις πρώτες στιγμές και εννοώ από τους λιμενικούς, που έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και μας ενημέρωναν από το πρώτο λεπτό. Όλους όσους συντέλεσαν και να καταλήξουμε, φυσικά, στη διαδικασία τη δικαστική. Ήταν ένα δικαστήριο που έπρεπε να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές Νομικής και οι δικηγόροι για να δουν μια υποδειγματικότατη διαδικασία. Όλοι τους στάθηκαν στο ύψος τους και έφτασαν το ύψος της ελληνικής δικαιοσύνης πάρα πολύ ψηλά, μέχρι τον ουρανό”.

Αφού ευχαρίστηκαν τους λιμενικούς, τους ιατροδικαστές, την ανακρίτρια, την πρόεδρο και την εισαγγελέα του δικαστηρίου, ευχαρίστησαν και όλο τον κόσμο που τους στήριξε.

“Σε όλους τους ανθρώπους που μας στάθηκαν, σε όλους όσους ήταν απ’ έξω και στις χιλιάδες ανθρώπων που μας έστειλαν τόσα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τη συμπαράστασή σας. Έβλεπα στα μάτια σας το πόσο άνθρωποι είσαστε”.

Στην επιστολή τους, οι γονείς καταλήγουν ότι είναι καιρός πια, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία και ένα περιβάλλον ασφαλέστερο για τα παιδιά μας.

Υπενθυμίζεται, πως η δίκη της Ελένης Τοπαλούδη ολοκληρώθηκε πριν από μερικές βδομάδες και στους δολοφόνους της επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα