Το μετρό θα “πλημμυρίσει” με τη φωνή της σπουδαίας Μαρίας Κάλλας

Το μετρό θα “πλημμυρίσει” με τη φωνή της σπουδαίας Μαρίας Κάλλας
Μαρία Κάλλας ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου, οι επιβάτες του μετρό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πέντε ώρες τα έργα της Μαρίας Κάλλας.

Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, παρουσιάζει την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο που θα μεταδοθεί σε όλους τους σταθμούς του μετρό των Γραμμών 2 & 3 αφιερωμένο στην κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. 

Μέσω της ενέργειας  «Το μετρό πλημμυρίζει με μουσική – Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας», οι επιβάτες των γραμμών 2 & 3 του μετρό θα έχουν την ευκαιρία για πέντε ολόκληρες ώρες να απολαύσουν κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους έργα της εμβληματικής Ελληνίδας καλλιτέχνιδας. Το μουσικό αυτό ταξίδι  θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, θα διαρκέσει έως τις 15:00 το μεσημέρι και θα έχει «όχημα» τα ηχεία των σταθμών του μετρό.

Η ΣΤΑΣΥ θερμά ευχαριστεί την εταιρεία Warner Classics (maria-callas.com), για τη δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων για την συγκεκριμένη ενέργεια. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα