Το παρασκήνιο με τον γιο δικηγόρου που συνελήφθη για τη διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Το παρασκήνιο με τον γιο δικηγόρου που συνελήφθη για τη διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου
dikastikoreportaz.gr/

Η ιστορία του 22χρονου που φέρεται να κρύβεται πίσω από τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Αστυνομικοί τον έπιασαν με τον συνεργό του σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου.

Το συγκλονιστικό παρασκήνιο που αφορά στον 22χρονο γιο δικηγόρου ο οποίος μαζί με ένα 18χρονο φίλο του συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δεύτερας καθώς φέρονται να κρύβονται πίσω από την περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου φέρνει στην επιφάνεια το dikastikoreportaz.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, ο 22χρονος είναι υιοθετημένος γιος πολύ γνωστής δικηγόρου και υιοθετήθηκε στην ηλικία των 10 ετών. Παρέμεινε στην οικογένεια της δικηγόρου μέχρι την ηλικία των 18 ετών όπου τότε εκδήλωσε την επιθυμία στην μητέρα του να ανοίξει τους δικούς του ορίζοντες. Κατά πληροφορίες του σάιτ ερχόταν σε επαφή με τους βιολογικούς του γονείς, άτομα άκρως παραβατικά και είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.  Στις φυλακές της Αυλώνα, είχε δείξει πολύ καλή διαγωγή, μάλιστα είχε πετύχει και στο πανεπιστήμιο, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί και μάλιστα πρόωρα.

Όμως δεν κράτησε πολύ η ελευθερία του γιατί στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε και πάλι στην παραβατικότητα. Επίσης είχε έρθει σε επαφή με τον βιολογικό του θείο ο οποίος είναι σεσημασμένος κακοποιός.

Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα, η οποία είναι μάλλον και ανεξήγητη, και στο σπίτι της δικηγόρου μητέρας του από άνδρες της Ομάδας ΟΠΚΕ. Ο 22χρονος μέχρι την ηλικία των 10 ετών που σε ένα άκρως προβληματικό περιβάλλον και ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, που όπως δείχνει η εξέλιξη των γεγονότων δεν κατάφερε να ξεφύγει από το αρρωστημένο περιβάλλον που μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 10 ετών και δείχνει να έχει “σημαδέψει” όλη του την μετέπειτα ζωή.

Η σύλληψή του έγινε χθες στη μια τα ξημερώματα όπου αστυνομικοί τον έπιασαν με τον συνεργό του σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, η “σφραγίδα” του ήταν να «αδειάζει ολόκληρες πολυκατοικίες». Η υπόθεση λόγω της σοβαρότητας διαβιβάστηκε στο Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και αυτό που εξετάζεται είναι ο συγκεκριμένος «ποντικός» να κρύβεται πίσω απο το χτύπημα στο γραφείο του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα