Τραγικό τροχαίο στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου: Νεκροί οι οδηγοί δύο διερχόμενων οχημάτων

Τραγικό τροχαίο στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου: Νεκροί οι οδηγοί δύο διερχόμενων οχημάτων

Ένα ταξί με τρεις επιβαίνοντες τυλίχτηκε στις φλόγες. Δύο ακόμα οχήματα συγκρούστηκαν με τους οδηγούς να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής.

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σφοδρής καραμπόλας που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά το 88ο χλμ. στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Αρχικά ένας 65χρονος οδηγός ταξί στο όχημα του οποίου επέβαιναν και δύο άτομα, άρπαξε φωτιά το όχημα του και στάθμευσε δεξιά στην ΛΕΑ, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν εγκαίρως από το ταξί.

Εκείνη την στιγμή ερχόταν από πίσω ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 73χρονος με την 79χρονη συνοδηγό του οι οποίοι σταμάτησαν από πίσω ενδεχομένως για να δουν αν χρειάζονται βοήθεια οι επιβαίνοντες του ταξί και τότε ένα τρίτο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 61χρονος οδηγός του και ένας συνεπιβάτης, δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως και καρφώθηκε με δύναμη στο δεύτερο όχημα.

Άντρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν νεκρούς τους οδηγούς των δύο οχημάτων και τραυματίες τους συνοδηγούς τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδία διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ενώ για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός μέχρι να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα με το τροχαίο δυστύχημα οχήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα