Τρίπολη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε άλλους ανήλικους

Διαβάζεται σε 1'
Τρίπολη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε άλλους ανήλικους
ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που έφτασαν στο σημείο να κατεβάσουν το παντελόνι ενός θύματός τους για να τον ληστέψουν.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τρίπολη,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο ανήλικοι, ένας 17χρονος Ρουμάνος και ένας 15χρονος Έλληνας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανηλίκους, έναν Αλβανό και έναν ακόμη 15χρονο Έλληνα.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, απογευματινές ώρες χθες, οι δράστες προσέγγισαν αρχικά έναν 15χρονος και με την απειλή χρήσης βίας, προέβησαν σε βάρος του σε πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς κατέβασαν το παντελόνι του με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα ή χρήματα που τυχόν έφερε πάνω του.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσέγγισαν ακόμη δύο ανήλικους, έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, τους οποίους εξανάγκασαν να τους παραδώσουν χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δύο εκ των δραστών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, 44χρονη, 50χρονος και 54χρονος, γονείς των συλληφθέντων ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα