Β. Ελλάδα: Βλάβη σε 199 και 100 – Μέσω 112 η εξυπηρέτηση των πολιτών

Διαβάζεται σε 2'
112
112 ISTOCK

Προβλήματα με τις επικοινωνίες παρουσιάζονται στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες επηρεάζουν ακόμη και τη λειτουργία του 199 της Πυροσβεστικής και του 100 της Αστυνομίας

Προβλήματα στην επικοινωνία τους με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αντιμετωπίζουν οι πολίτες περιοχών της βόρειας Ελλάδας λόγω βλάβης.

Με ανακοινώσεις τους, Αστυνομία και Πυροσβεστική καλούν τους πολίτες να καλούν στο 112 αντί του 100 και του 199.

Βλάβη στο δίκτυο τηλεφωνίας 199 – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112, αντί του 199, θα πρέπει να τηλεφωνούν μέχρι νεωτέρας, οι πολίτες που θέλουν να καλέσουν την πυροσβεστική, στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ειδικότερα το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ανακοινώνουμε ότι, λόγω βλάβης στο δίκτυο τηλεφωνίας 199, στα Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, οι πολίτες θα πρέπει να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”.

Βλάβη και στο 100 – Τι αναφέρει η Αστυνομία

Για προβλήματα στην επικοινωνία λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» ενημερώνει και η Αστυνομία, η οποία παραπέμπει και αυτή με τη σειρά της σε κλήση στο 112.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» και των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Στο ίδιο πλαίσιο και η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη Λήμνο, όπου σημειώνεται πως «λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των αστυνομικών υπηρεσιών στη Λήμνο παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής. Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα