Βενζινοπώλες: Αγοράστε πετρέλαιο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την εισβολή στη Συρία

Βενζινοπώλες: Αγοράστε πετρέλαιο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την εισβολή στη Συρία
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Ελάχιστες οι παραγγελίες που έχουν δεχθεί οι Βενζινοπώλες, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της διανομής, την ερχόμενη Τρίτη.

Την Τρίτη ξεκινάει η διανομή πετρελαίου θέρμανσης  αλλά λόγω της καλοκαιρίας το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι μειωμένο.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της  Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Άγγελο Τούντα, “κάθε φέτος και χειρότερα”. “Ούτε τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Open.

Σε ο,τι αφορά την τιμή, είπε ότι θα είναι στο 1.02 το λίτρο, ωστόσο, πρόσθεσε πως αν συνεχιστούν οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία, η τιμή θα αυξηθεί και συνέστησε στους καταναλωτές να εφοδιαστούν άμεσα γιατί όπως είπε “δεν ξέρουμε τι θα γίνει”. Συμπλήρωσε δε πως από τη στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση το πετρέλαιο έχει πάρει 6 ευρώ στα 1000 λίτρα.

Για το επίδομα θέρμανσης ο κ. Τούντας είπε ότι “το να σου παίρνουν το καρβέλι και να σου δίνουν 3 ψίχουλα αντί για 2 που σου έδιναν οι προηγούμενοι δεν είναι λύση” και πρόσθεσε ότι η θέρμανση των ανθρώπων δεν είναι πολυτέλεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα