news 24/7

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Καπνός βγαίνει από καμινάδα τζακιού

Επίδομα θέρμανσης: Ναι στο φυσικό αέριο - Όχι για ηλεκτρικό και καυσόξυλα

Στην επιδότηση και του φυσικού αερίου αλλά όχι του ηλεκτρικού και των καυσόξυλών φαίνεται πως καταλήγει το οικονομικό επιτελείο για το φετινό επίδομα θέρμανσης.

Φωτό αρχείου: Διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης για περισσότερους δικαιούχους, όχι μόνο για αγορά πετρελαίου

Επίδομα θέρμανσης, όχι μόνο για πετρέλαιο αλλά και για φυσικό αέριο, υγραέριο καυσόξυλα ή pellet, σχεδιάζει να δώσει για πρώτη φορά φέτος το υπουργείο οικονομικών.

Εξόρυξη πετρελαίου στο Τέξας (AP Photo/Eric Gay)

Πετρέλαιο: Άλμα καταγράφουν οι τιμές του αργού

Η σταδιακή άρση των μέτρων σε Ασία και Ευρώπη βοήθησαν τους δείκτες του πετρελαίου. Οι τιμές του αργού υπέστησαν άνευ προηγουμένου απώλειες τον Απρίλιο και η ανάκαμψη αναμένεται να είναι βραδεία.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Πιθανή η μονομερής επέκταση της προστασίας πρώτης κατοικίας

Την παράταση της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης ως τις 15 Μαϊου, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών. Τι είπε για τη "μάχη" με τους θεσμούς για την προστασία της πρώτης καταοικίας.

Χρήστος Σταϊκούρας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η περίοδος διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρατείνει με τροπολογία την περίοδο διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης που λήγει στο τέλος του μήνα ως τις αρχές Μαΐου, άφησε ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ανεοδιασμός βενζίνης σε πρατήριο

Ανοικτά τα πρατήρια καυσίμων - Τι ζητούν οι βενζινοπώλες

Δεν ανήκουν στους κλάδους που θα υποχρεωθούν σε προσωρινό λουκέτο οι πρατηριούχοι καυσίμου προκειμένου οι πολίτες να μην ξεμείνουν από βενζίνη ή πετρέλαιο. Απαιτούν ωστόσο τη διακοπή της διαδικασίας πλυσίματος.

Βυτιοφόρο μεταφοράς υγρών καυσίμων παραδίδει πετρέλαιο θέρμανσης σε κατοικία της Αθήνας

Επίδομα θέρμανσης 2020: Παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για τους δικαιούχους

Με βάση την παλιά προθεσμία, όλοι όσοι δεν είχαν πάρει πετρέλαιο μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου θα καλούνταν να επιστρέψουν το ποσό του επιδόματος που είχαν πάρει ως προκαταβολή.

Πολυκατοικία προμηθεύεται πετρέλαιο θέρμανσης.

Για επίδομα θέρμανσης θα διατεθούν τα 6,7 εκατ. ευρώ της ενίσχυσης εφημερίδων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι το αδιάθετο ποσό από το πρόγραμμα ενίσχυσης έντυπων ΜΜΕ θα δοθεί για το επίδομα θέρμανσης, ώστε να ικανοποιηθούν και οι 600.000 αιτήσεις

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει η πλατφόρμα - Όλα τα ποσά για τους δικαιούχους

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του επιδόματος θέρμανσης. Αγώνας δρόμου 40 ημερών καταναλωτών ΥΠΟΙΚ για την απόδοση των 68 εκατομμυρίων ευρώ του επιδόματος.

Πετρέλαιο θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Κριτήρια και παραδείγματα

Από τη γεωγραφική ζώνη, το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση του κάθε νοικοκυριού θα προκύπτει το επίδομα θέρμανσης, που θα δοθεί έως το τέλος του έτους. Με τα νέα κριτήρια διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)

Επίδομα θέρμανσης: Αυξημένο έως και 52,3% - Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Αυξημένο έως και 52,3% σε σχέση με πέρυσι θα είναι εφέτος το επίδομα θέρμανσης, το οποίο αποσυνδέεται από τη μέγιστη επιδοτούμενη ποσότητα και είναι αυξημένο κατά 10% για κάθε παιδί.

Στιγμιότυπο από τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Θέμα ωρών τα κριτήρια και το άνοιγμα της πλατφόρμας

Ώρα μηδέν για το νέο επίδομα θέρμανσης με τη σχετική υπουργική απόφαση να αναμένεται σήμερα ή αύριο και αμέσως μετά να ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Εξόφληση μέχρι τέλος του χρόνου - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένο

Αγώνας δρόμου από το υπουργείο Οικονομικών όχι μόνο για να θεσπίσει το νέο, αυξημένο επίδομα θέρμανσης αλλά και να το αποδώσει ως το τέλος του έτους.

Φωτό αρχείου: Διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι και πώς θα επιδοτηθούν - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Εν μέσω καλοκαιρίας το πετρέλαιο θέρμανσης θα βγει στην αγορά στα 1,02 ευρώ το λίτρο, περίπου 12 λεπτά φθηνότερο από τον Οκτώβριο του 2018. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σχετικό επίδομα.

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στο 1,02 ευρώ το λίτρο - Πότε ξεκινά η διάθεσή του στην αγορά

Η τιμή προκύπτει με βάση τα τωρινά δεδομένα των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ και είναι φθηνότερη σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018, αλλά και με την τιμή που διαμορφώθηκε τον Απρίλιο.

Στιγμιότυπο από τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, Αρχείο

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνεται το ποσό - Ποια σενάρια εξετάζονται

Στο υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να μελετούν αλλαγές και στα γεωγραφικά κριτήρια αλλά και στη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης - Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την αύξηση του ποσού.

Πετρέλαιο

Υπ. Ανάπτυξης: Συνεχείς οι έλεγχοι για τις τιμές των καυσίμων

Τις δράσεις με τις οποίες παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά των καυσίμων γνωστοποιεί το υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καλώντας ταυτόχρονα τους καταναλωτές να καταγγέλλουν τυχόν περιστατικά κερδοσκοπίας και αισχροκέρδειας.

Πετρέλαιο θέρμανσης

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για "μπόνους"

Ελέγχους κατά της αισχροκέρδειας σε καύσιμα και πετρέλαιο θέρμανσης μετά τις εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο ξεκινά το υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ η κυβέρνηση εξετάζει σενάρια για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Φωτογραφία αρχείου

Κρίση στον Περσικό Κόλπο: Οι φόβοι για ντόμινο ανατιμήσεων και τα γεωπολιτικά "παιχνίδια"

Νευρικότητα στις διεθνείς αγορές αλλά και ανησυχία στους καταναλωτές ενόψει της έλευσης του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο. Μιλάνε στο News 24/7 ο ακαδημαϊκός και καθηγητής Αιμίλιος Αυγούλεας και ο πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης Κωστής Σταμπολής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου

Τραμπ: Απειλεί 7 χώρες και την Ελλάδα για το πετρέλαιο του Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προχωρά σε άρση των εξαιρέσεων για τις εισαγωγές ιρανικού πετρελαίου. Ανοιχτή η απειλή κυρώσεων για οκτώ χώρες - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - αν συνεχίσουν να προμηθεύονται πετρέλαιο από την Τεχεράνη.

Το Μέγαρο Μαξίμου

Αντισταθμιστικά μέτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης αναζητά η κυβέρνηση

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο. Το ΥΠΟΙΚ θα εξετάσει τη δυνατότητα το υπερπλεόνασμα να δοθεί για να ενισχυθεί ο προϋπολογισμός του επιδόματος θέρμανσης.

Στιγμιότυπο από τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Η αύξηση της τιμής "καίει" το επίδομα θέρμανσης

Δώρον άδωρον το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους, αφού η μεγάλη αύξηση -της τάξεως του 22%- στην τιμή πώλησης του πετρελαίου καθιστά την αγορά του τελευταία επιλογή ενόψει χειμώνα.

Πρατήριο καυσίμων (φωτό αρχείου)

Κατάργηση ειδικού φόρου κατανάλωσης και ΦΠΑ στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητά το ΚΚΕ

"Να στηριχτούν οικονομικά όσοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέρμανσή τους" ζητά ακόμη σε ανακοίνωσή του ο Περισσός, με αφορμή την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης.

Στιγμιότυπο από τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, Αρχείο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση - Στα ύψη οι τιμές ανά λίτρο

Αυξημένη κατά περίπου 20% σε σχέση με πέρυσι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε σήμερα. Εν αναμονή της απόφασης για το επίδομα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα ύψη η τιμή του, "θηλιά" οι φόροι για τους καταναλωτές

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης μιλώντας στο News 24/7, ένα εικοσιτετράωρο πριν ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί για ένα "δύσκολο χειμώνα" - Τι προτείνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών στην κυβέρνηση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Πετρέλαιο Θέρμανσης: Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι πολίτες

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για λαθρεμπόριο καυσίμων ο Σύνδεσμος των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών. Σημειώνει ότι η κατανάλωση όχι μόνο στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά συνολικά στα υγρά καύσιμα μειώθηκε στην περίοδο της κρίσης κατά 40%.

Αλλάζει η σήμανση στα πρατήρια βενζίνης σύμφωνα με τη νέα κοινοτική νομοθεσία

Πότε αλλάζει η σήμανση στα βενζινάδικα; - Πώς θα αναγνωρίζεις το σωστό καύσιμο για κάθε αυτοκίνητο

Ευρωπαϊκή οδηγία επιβάλλει νέα σήμανση για τον τύπο καυσίμου στα πρατήρια όλης της Ευρώπης. Τι σημαίνει κάθε νέο σήμα και πώς να ξεχωρίσεις εκείνο που πρέπει για το αυτοκίνητό σου.