Βόλος: 3.000 ευρώ πρόστιμο και 40 μέρες φυλακή επειδή κούρευε φίλο του στην πυλωτή

Βόλος: 3.000 ευρώ πρόστιμο και 40 μέρες φυλακή επειδή κούρευε φίλο του στην πυλωτή
Shutterstock

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο, όπου ένας νεαρός συνελήφθη επειδή κούρευε έναν φίλο του στην πυλωτή της πολυκατοικίας του. Φυλάκιση 40 ημερών με αναστολή και πρόστιμο 3.000 ευρώ η αρχική ποινή.

Ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 24χρονο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς τη στιγμή που κούρευε και περιποιούνταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Βόλο.

Επί του 24χρονου Βολιώτη έπεσε η “καμπάνα” αφού κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας.

Ωστόσο, το Δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, καθώς δεν συμπλήρωσε το 25ο έτος.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ο 24χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς να κουρεύει έναν φίλο του, βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο και ισχυρίσθηκε ότι είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του σε πυλωτή που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα