Βόλος: Πλήρωναν διπλά τη βενζίνη με “διπλοχτύπημα” καρτών στο POS – Tο σχέδιο 28χρονης υπαλλήλου

Βόλος: Πλήρωναν διπλά τη βενζίνη με “διπλοχτύπημα” καρτών στο POS – Tο σχέδιο 28χρονης υπαλλήλου
Βενζίνη INTIME

Υπαλληλος σε πρατήριο βενζίνης προχωρούσε σε υπεξαίρεση χρημάτων από τις πιστωτικές κάρτες των πελατών σε πρατήριο του Βόλου.

Φυλάκιση 10 μηνών κόστισε σε μια 28χρονη η «ιδέα» να περνάει δύο φορές από το τερματικό POS τις τραπεζικές κάρτες όσων έβαζαν βενζίνη, κλέβοντας κάθε φορά ποσά από 10-25 €, σε πρατήριο καυσίμων στον Βόλο.

Οπως αναφέρει το magnisianews.gr, η νεαρή κατηγορούνταν για απάτη και υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, και την Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την αθώωσε για την πρώτη κατηγορία και την καταδίκασε για τη δεύτερη, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Η κατηγορούμενη στο διάστημα από 20 Οκτωβρίου 2018 ως 10 Νοεμβρίου 2019 φέρεται να έκανε πάνω από 300 συναλλαγές, λέγοντας στους πελάτες ότι το τερματικό δεν διάβασε την κάρτα και την περνούσε η ίδια ξανά, με αποτέλεσμα να τους αποσπά ποσά από 10-25 € κάθε φορά, ενώ συνολικά απέσπασε ποσό 4318 €.

Μάλιστα, για να μην εμφανίζει το ταμείο πλεόνασμα, αφαιρούσε τα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε κάθε συναλλαγή από το ταμείο του πρατηρίου καυσίμων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα