Βρέθηκε η 13χρονη που αγνοείτο στην Παλλήνη

Βρέθηκε η 13χρονη που αγνοείτο στην Παλλήνη
Εύρεση ανηλίκου από το "Χαμόγελο του Παιδιού" Χαμόγελο του Παιδιού

Ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η 13χρονη Μαρία-Φιλοθέη, η οποία αγνοείτο στην περιοχή της Παλλήνης.

Αίσιο τέλος είχε την Παρασκευή (09/04) η περιπέτεια της 13χρονης Μαρίας-Φιλοθέης Ναζεράι, η οποία αγνοείτο στην περιοχή της Παλλήνης. Το κορίτσι βρέθηκε μεσημεριανές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας από άτομα της Ομάδας Δίας. Για ακόμη μια φορά, χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών, η Μαρία Φιλοθέη εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, αν και αρκετά ταλαιπωρημένη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το “Χαμόγελο του Παιδιού”: “Με αφορμή τα σχόλια που έχουμε δεχτεί στα Κοινωνικά Δίκτυα του «Χαμόγελου του Παιδιού» από όλους εσάς που ανησυχείτε, κάθε φορά που κάποιο παιδί βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, και συνδράμετε ενεργά στο να επιστρέψει υγιές στους δικούς του, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η εφηβική ηλικία χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες, σε συνδυασμό με άλλα τραυματικά γεγονότα, ωθούν κάποια παιδιά  στο να υιοθετούν συμπεριφορές που τα καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτα και οι οποίες δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν ικανοποιητικά, παρόλη την προσπάθεια από γονείς, φορείς παιδικής προστασίας και ειδικούς ψυχικής υγείας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Φορέας Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί τη Μαρία-Φιλοθέη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθούν συμπεριφορές που τη θέτουν σε κίνδυνο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα