Χανιά: Οδηγός απορριμματοφόρου βρήκε γεμάτο πορτοφόλι και το παρέδωσε στις Αρχές

Χανιά: Οδηγός απορριμματοφόρου βρήκε γεμάτο πορτοφόλι και το παρέδωσε στις Αρχές
Πεσμένο στο έδαφος πορτοφόλι (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Οδηγός απορριμματοφόρου στο Δήμο Κισσάμου στην Κρήτη βρήκε πορτοφόλι το οποίο παρέδωσε στις αρχές και έλαβε πέντε ημέρες τιμητική άδεια από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα του κατόχου του βρήκε και παρέδωσε στις Αρχές εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Κισσάμου στην Κρήτη. Πρόκειται για οδηγό απορριμματοφόρου ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι, το παρέδωσε στην αστυνομία και στη συνέχεια αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Κισσάμου, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άνθρωποι του μόχθου, που ενώ εκτελούν το ωράριο εργασίας τους βρίσκουν και παραδίδουν πορτοφόλια, χρήματα και άλλα πολύτιμα προς τον κάτοχό τους έγγραφα ή αντικείμενα, αποτελούν λαμπρά παραδείγματα ήθους και εντιμότητας».

Μέσω της ανακοίνωσης ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Μαυροδημητράκης χαρακτηρίζουν την κίνηση του εργαζομένου ως «εξαιρετική πράξη», κάνοντας γνωστό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι του χορηγούν ως ελάχιστη ανταμοιβή άδεια πέντε ημερών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα