Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα

Διαβάζεται σε 1'
Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα
Χειμερινές εκπτώσεις. INTIME

Ανοιχτά θα παραμείνουν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα. Πότε ακριβώς θα λειτουργήσουν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι χειμερινές εκπτώσεις, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους είναι 11:00 – 18:00, ενώ για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Υποτονική χαρακτηρίζουν την κίνηση στην αγορά οι έμποροι ενώ ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Κογιουμτσής μιλώντας με δημοσιογράφους, απέδωσε την εικόνα αυτή τόσο στις επιπτώσεις της ακρίβειας όσο και στο γεγονός ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ήρθαν αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.

«Οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα έχουν ψαλιδίσει το διαθέσιμο προς κατανάλωση εισόδημα και αυτό το εισπράττουμε στις ταμειακές μας μηχανές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουγιουμτσής ενώ πρόσθεσε ότι «ξοδεύτηκαν χρήματα μέσα στην εορταστική περίοδο, άρα δεν έχουν περισσέψει και πολλά».

Πάντως, ο ίδιος υπογράμμισε ότι στην αγορά υπάρχουν δελεαστικές τιμές και η σχέση ποιότητας – τιμής είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε ικανοποιητικό τον τζίρο των εορτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα