Χριστούγεννα: Άγιος Βασίλης ύψους 10 μέτρων στους δρόμους της Γλυφάδας

Χριστούγεννα: Άγιος Βασίλης ύψους 10 μέτρων στους δρόμους της Γλυφάδας
Facebook (Giorgos Papanikolaou)

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Γλυφάδα. Θέλοντας να δώσει χαρά στους δημότες του, ο Δήμος στόλισε νωρίτερα φέτος, που τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στόλισε φέτος τα χριστουγεννιάτικα ο δήμος Γλυφάδας, στήνοντας στην κεντρική πλατεία έναν τεράστιο Άγιο Βασίλη, ύψους 10 μέτρων.

Όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος της περιοχής, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί, με την πανδημία να προκαλεί απεριόριστη θλίψη και να μας κλείνει στα σπίτια μας, ο δήμος αποφάσισε να στολίσει νωρίτερα για να δώσει μία νότα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου:

Τη φετινή χρονιά, με τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκαλεί, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά στην πόλη μας και σε κάθε σπιτικό, για όλη την εορταστική περίοδο – και πριν από αυτή.

Στολίσαμε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και πρώτη φορά βάζουμε δύο μεγάλους Άγιους Βασίληδες για να μεταφέρουν παντού το πνεύμα των γιορτών.

Ο πρώτος Άγιος Βασίλης, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά, έβαλε τη μάσκα του – για λόγους συμβολισμού και για να στείλει το δικό του μήνυμα – και σήμερα την έβγαλε για να δούμε το χαμόγελό του και να μοιράσει απλόχερα χαρά και αισιοδοξία !

Οι εργασίες προχωρούν και για τον δεύτερο Άγιο Βασίλη στον Άγιο Τρύφωνα και μαζί ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ο στολισμός της πόλης μας, που έχει φέτος τον πιο εορταστικό και φωτεινό διάκοσμο από ποτέ !

Η Γλυφάδα μας φοράει τα καλά της, βάζει τα χριστουγεννιάτικά της και προσφέρει σε όλους μας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα