Ζάκυνθος: Δωρεά εξοπλισμού στο νοσοκομείο από το επιμελητήριο του νησιού

Ζάκυνθος: Δωρεά εξοπλισμού στο νοσοκομείο από το επιμελητήριο του νησιού
Κέντρο Υγείας Eurokinissi

Στο νοσοκομείο δόθηκαν δύο συσκευές οξυγονοθεραπείας, καθώς και 140 μάσκες PPF3, για προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Δωρεά ύψους 15.000 ευρώ πραγματοποίησε η διοίκηση του Επιμελητήριου Ζακύνθου προς το Γενικό Νοσοκομείο, για την κάλυψη βασικών αναγκών του, στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έτσι μετά από ομόφωνη απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, στο νοσοκομείο δόθηκαν δύο συσκευές οξυγονοθεραπείας υψηλής ροής ταυτόχρονης ύγρανσης, 15 κυκλώματα τους, καθώς και 140 μάσκες PPF3, για προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

«Ο εξοπλισμός αυτός αποτελεί σημαντική προσθήκη στη μονάδα ΜΕΘ και για την επόμενη μέρα. Με σύνεση και πλήρη κατανόηση θα στηρίξουμε τους επιχειρηματίας, τους πολίτες, όλους εμάς, γιατί μια τέτοια συγκυρία πρέπει να μας βρίσκει σε πλήρη συμπόρευση, και ξεκάθαρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το Επιμελητήριο Ζακύνθου δίνοντας δυναμικό παράδειγμα ξεκινά πρώτο μια εκστρατεία αλληλεγγύης και καλεί όλους τους άλλους να συνεχίσουν» δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Φώτης Κόττης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα