Ελληνίδες στη Χάγη κατά του πρωθυπουργού

23-5-12011-ΑΘΗΝΑ-Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου (φωτογραφία) συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και τις αποκρατικοποιήσεις.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
23-5-12011-ΑΘΗΝΑ-Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου (φωτογραφία) συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και τις αποκρατικοποιήσεις.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Προσφυγή κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στη Χάγη από δύο Ελληνίδες. Δείτε τι δηλώνει η Όλγα Γεωργίου για την κίνηση αυτή (Vid)

Προσφυγή στη Διεθνή Κοινότητα κατά του πρωθυπουργού από δύο Ελληνίδες, οι οποίες διατείνονται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι νόμιμα εκλεγμένος λόγω ψευδεπίγραφου προεκλογικού προγράμματος.

Η Όλγα Γεωργίου και Τάνια-Μαρία Γεριτσίδου καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό, ορμώμενες, όπως σημειώνουν, από τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος και από την ανάγκη να υπερασπιστούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους.

"Αισθανόμαστε ότι πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι δεδομένης της παταγωδώς χυδαίας αθέτησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων βάσει των οποίων κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, και δεδομένης της τάσης του να τρομοκρατεί τον κόσμο με επερχόμενο χάος εάν δεν υποταγούν τυφλά στην εντελώς αυθαίρετη και μη εξουσιοδοτημένη διακυβέρνηση του....

Αργότερα, ουσιαστικά παραδέχτηκε την εκ προθέσεως του άρνηση παροχής ενημέρωσης / πληροφόρησης που μπορεί να του στοίχιζε τις εκλογές, η οποία όμως ήταν απολύτως απαραίτητη για την λήψη ενημερωμένης απόφασης", αναφέρουν για τον πρωθυπουργό.

"Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας", τονίζουν.

Να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες έχουν στο παρελθόν καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Όλγα Γεριτσίδου για την προσφυγή κατά του πρωθυπουργού

SHARE:

24Media Network