Γιατί αξίζει να περάσετε από τα τρία σημεία συνάντησης της nrg στη Θεσσαλονίκη

Γιατί αξίζει να περάσετε από τα τρία σημεία συνάντησης της nrg στη Θεσσαλονίκη

 Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αποτελεί και φέτος το σημείο συνάντησης δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Κι απ’ αυτή τη μεγάλη εμπορική και επιχειρηματική γιορτή δεν μπορεί να λείπει η nrg, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και θέλει να το γιορτάσει μαζί με όλους τους καταναλωτές.

Όσοι επισκεφτείτε τη ΔΕΘ, αξίζει να κάνετε τον κόπο και να «περάσετε» από τα τρία σημεία συνάντησης της nrg στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μοιραστούν 10.000 ευρώ μέσω 10 διαφορετικών κληρώσεων σε 10 υπερ-τυχερούς. Ή αν προτιμάτε, 1.000 ευρώ σε μετρητά την ημέρα σε 10 συνολικά νικητές. Έναν και κάθε μία ημέρα.

Από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι της nrg θα βρίσκονται στο περίπτωση 10 της ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και στο κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, φέτος το υποκατάστημα της nrg θα «σβήσει» και το πρώτο του κεράκι, καθώς συμπληρώνει ένα έτος λειτουργίας.

Αναλυτικά η παρουσία της nrg στη Θεσσαλονίκη

  • 10 – 18 Σεπτεμβρίου: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 10 «Ενέργεια», Θέση 32

Η nrg, με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο περίπτερο, καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο… σπίτι! Σ’ έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, με την ατμόσφαιρα μιας σύγχρονης κατοικίας, παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, τις οποίες διαθέτει η nrg για την ενέργεια.

Ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, λύσεις ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, φωτοβολταϊκά για τη στέγη και φυσικά, λύσεις εξοικονόμησης και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Κι όλα αυτά, μέσω ενός πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού.

Την ίδια ώρα, οι επισκέπτες θα έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαδραστικό παιχνίδι «Save Your nrg», το οποίο -όπως προαναφέραμε- δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Ένας νικητής για κάθε μία ημέρα.

  • 10 – 11 και 17 – 18 Σεπτεμβρίου: Ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας, στην πλατεία Αριστοτέλους

Με εορταστική διάθεση, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν τους ανθρώπους της nrg και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δηλαδή στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί, μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα, θα μοιραστούν συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ θα υπάρξει πλήρης και αναλυτική παρουσίασε για κάθε προϊόν και υπηρεσία της nrg. Kαι φυσικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαδραστικό παιχνίδι «Save Your nrg», το οποίο προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ.

  • 15 Σεπτεμβρίου: Γενέθλια nrg store Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, η nrg περιμένει όλους εσάς για την πρώτη τούρτα γενεθλίων του nrg store στη Θεσσαλονίκη. Το εορταστικό περιβάλλον θα περιλαμβάνει μουσική, δώρα, εκπλήξεις αλλά και το παιχνίδια «Save Your nrg»!

Save Your nrg


Αξίζει να σημειωθεί ότι για να λάβετε μέρος στην καθημερινή κλήρωση, με την οποία μπορείτε να κερδίσετε τα 1.000 ευρώ, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι της nrg.

Το «Save Your nrg» αποτελεί μια διαδραστική εμπειρία, η οποία λαμβάνει χώρα σ’ ένα ψηφιακό ενεργειακό σπίτι. Και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε σε ερωτήσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επομένως, και μαθαίνετε χρήσιμους τρόπους μείωσης της κατανάλωσης, αλλά και συμμετέχετε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο των 1.000 ευρώ. Γι’ αυτόν, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε ένα από τα τρία σημεία συνάντησης της nrg στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον 10 συμμετοχές, εφόσον επισκεφθείτε ένα ακόμα σημείο της nrg στην πόλη! Σε κάθε επιπλέον σημείο, επομένως, παίρνετε άλλες 10 συμμετοχές. Έτσι, πολλαπλασιάζετε την πιθανότητα να κερδίσετε τα 1.000 μετρητά την ημέρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα