Μικροεπεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Χάος στους δρόμους από τις συνεχείς πορείες δεκάδων εργαζομένων. Κλειστή η Βασ. Σοφίας έως το Σύνταγμα. Μικροεπεισόδια μεταξύ συμβασιούχων με δυνάμεις των ΜΑΤ. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί. Ενημερωθείτε για την κίνηση από τον Χάρτη του NEWS 247

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν εργαζόμενοι στους δήμους προσπάθησαν να προσεγγίσουν το υπουργείο Εσωτερικών επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι συμβασιούχοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στην οδό Κουμπάρη στο Κολωνάκι, οι οποίες προσπαθούσαν να εμποδίσουν την πρόσβαση προς το υπουργείο Εσωτερικών, επί της βασιλίσσης Σοφίας.

Πάντως, αντιπροσωπεία των συμβασιούχων έφτασε στο υπουργείο Εσωτερικών και περιμένει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου.

Κλειστή είναι η Βασ. Σοφίας από τη Ρηγίλλης έως το Σύνταγμα.

Αναλυτικά οι πορείες

Πιο συγκεκριμένα, από τις 11:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος συμβασιούχοι του Δημοσίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Την ίδια ώρα, συνταξιούχοι της ΕΥΔΑΠ συγκεντρώθηκαν έξω από το Σύλλογό τους στη Ζήνωνος 4 και θα πραγματοποιήσουν πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία βρίσκονται οι συμβασιούχοι στους ΟΤΑ, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους. Παράλληλα, το υπόλοιπο προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιήσει τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου.

Στις 12:00 έξω από το υπουργείο Άμυνας συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στην Πυρκάλ.

Την ίδια ώρα μικροπωλητές από τους Αγίους Αναργύρουςπραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Κάνιγγος (υπουργείο Εμπορίου).

Η υπηρεσία του NEWS 247 σας προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά ανά πάσα στιγμή της μέρας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.  Ενημερωθείτε για την κίνηση από τον Χάρτη του News247

SHARE:

24Media Network