Εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης του Χατζηδάκη

Ένας σωματοφύλακας, αριστερά, απομακρύνει τον πρώην υπουργό ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, κέντρο, αφού δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές στην Αθήνα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010. Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία σε όλη την Αθήνα την Τετάρτη, πυρπολώντας αυτοκίνητα, πετώντας βόμβες μολότοφ και κάνοντας τους αγοραστές των Χριστουγέννων να τρέχουν πανικόβλητοι κατά την διάρκεια μιας γενικής απεργίας κατά των τελευταίων μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης. (AP Photo)
Ένας σωματοφύλακας, αριστερά, απομακρύνει τον πρώην υπουργό ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, κέντρο, αφού δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές στην Αθήνα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010. Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία σε όλη την Αθήνα την Τετάρτη, πυρπολώντας αυτοκίνητα, πετώντας βόμβες μολότοφ και κάνοντας τους αγοραστές των Χριστουγέννων να τρέχουν πανικόβλητοι κατά την διάρκεια μιας γενικής απεργίας κατά των τελευταίων μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης. (AP Photo) EUROKINISSI

Από τις κάμερες η αστυνομία εντόπισε το δράστη της επίθεσης του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη. Ο κατηγορούμενος είναι ηλικίας 68 χρόνων, ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Εντοπίστηκε ένας από τους δράστες της σφοδρής επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη, η οποία σημειώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου πέρυσι στην οδό Πανεπιστημίου , στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 67 χρόνων, συνταξιούχο του ΟΤΕ, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος μένει στο κέντρο της Αθήνας και στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν δήλωση ότι χτύπησε τον πρώην υπουργό γιατί είναι "εξοργισμένος με αυτά που γίνονται και δηλώνει αγανακτισμένος".

Ο εντοπισμός του έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η μεγάλη πορεία της Αθήνας

Στα βίντεο ψάχνουν τους δράστες

Επεισόδια και επίθεση σε Χατζηδάκη

SHARE:

24Media Network