Επεισόδια σε Κρήτη, Αγρίνιο και Ξάνθη

Επεισόδια σε Κρήτη, Αγρίνιο και Ξάνθη

Ένταση σε Κρήτη, Αγρίνιο και Ξάνθη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικών συλλαλητηρίων. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με αστυνομικούς (vid)

Από επεισόδια σημαδεύτηκαν οι αντιφασιστικές πορείες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (18/09) στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης, στο Αγρίνιο και στην Ξάνθη, με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να συμπλέκονται με αστυνομικούς.

Στο Αγρίνιο, ομάδα αντιεξουσιαστών, που επιχείρησε να προσεγγίσει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έβαλε φωτιές σε κάδους και πέταξε πέτρες σε αστυνομικούς, με τους τελευταίους να κάνουν χρήση χημικών.

Στην Αλικαρνασσό, κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και ξύλα προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι ήταν παραταγμένοι μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ενώ άναψαν και φωτιές σε κάδους. Έγινε χρήση χημικών ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Επεισόδια σε Κρήτη, Αγρίνιο και Ξάνθη

Το ίδιο συνέβη και στην Ξάνθη. Περίπου 50 άτομα, φορώντας κράνη και κουκούλες πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε συμπλοκή με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίοι με τη σειρά τους έριξαν χημικά. Στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζα στο κέντρο της πόλης και αναποδογύρισαν κάδους απορριμάτων.

Επεισόδια σε Κρήτη, Αγρίνιο και Ξάνθη

Πληροφορίες από agriniopress.gr, thrakitoday.com και cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια στο Αγρίνιο

SHARE:

24Media Network