Επιτρατεύονται έξτρα ΚΤΕΛ

Επιτρατεύονται έξτρα ΚΤΕΛ

Με επιπλέον δρομολόγια ενισχύει το υπουργείο Υποδομών την αυξημένη ζήτηση για θέσεις τις ημέρες του Πάσχα προς επαρχιακούς προορισμούς. Επί ποδός η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων. Εργα στην Κορίνθου - Πατρών προκαλούν καθυστερήσεις

Με έκτακτα δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα επιχειρήσουν να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση για θέσεις, που παρατηρείται τις ημέρες του Πάσχα, κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.

Αυξημένη είναι η πληρότητα σε τρένα και αεροπλάνα, σε ποσοστό που πλησιάζει και το 90%, σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την πασχαλινή έξοδο, η οποία, παρά την οικονομική κρίση, αναμένεται να είναι μεγάλη σε σχέση με πέρυσι.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων αναφέρει ότι κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι τη Λαμία, Ελευσίνα-Κόρινθος και Κόρινθος-Τρίπολη μέχρι τα Παραδείσια δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Ωστόσο, οι εκδρομείς που θα κινηθούν στην Κορίνθου-Πατρών θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έργα βρίσκονται σε εξέλιξη σχεδόν σε όλο το μήκος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ακριβότερη έξοδος των τελευταίων ετών

Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί

Ο καιρός το Πάσχα

SHARE:

24Media Network