Επίσκεψη Ιερώνυμου στον Εφραίμ

Εκδήλωση του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προς τιμήν των συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ρούφ. . Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Μακαριώτατος απένειμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολούθησαν την προηγούμενη περίοδο τα προγράμματα.--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/
Εκδήλωση του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προς τιμήν των συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ρούφ. . Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Μακαριώτατος απένειμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολούθησαν την προηγούμενη περίοδο τα προγράμματα.--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

Τον ηγούμενο Εφραίμ επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ολιγόλεπτη επίσκεψη στον ηγούμενο Εφραίμ, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού , πραγματοποίησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η επίσκεψη, σύμφωνα με συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, είχε στόχο να εκφράσει ανθρωπίνως τη συμπαράστασή του στον ηγούμενο Εφραίμ.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος τον ηγούμενο του Βατοπεδίου στις φυλακές είχε ληφθεί στις 12 του περασμένου μήνα από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία είχε εκφράσει τη συμπαράσταση της στον ηγούμενο Εφραίμ και ζητούσε την αποφυλάκισή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγωγή - μαμούθ από Εφραίμ σε Βαξεβάνη

Υπέρ της αποφυλάκισης Εφραίμ ο εισαγγελέας

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Εφραίμ

SHARE:

24Media Network