Αδελφοί Αγγελόπουλοι: Κατασκευασμένη η συνέντευξη του πατέρα μας

Επιστολή Αγγελόπουλων σε Τσίπρα για Βασιλακόπουλο

Για εξυπηρετήσεις και συγκεκριμένες σκοπιμότητες κάνουν λόγο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφορικά με την συνέντευξη του πατέρα τους στγην εφημερίδα Καθημερινή στις 16 Δεκεμβρίου.

Στην συνέντευξη του πατέρα τους στην εφημερίδα “Καθημερινή” η οποία φιλοξενήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου επανέρχονται ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σημειώνοντας ξανά ότι αυτή δεν πάρθηκε ποτέ και πως ήταν “κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες”.

Ζήτησαν μάλιστα με εξώδικο και το ηχητικό της συνέντευξης το οποίο δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

«Στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δημοσιεύθηκε «συνέντευξη» που δήθεν είχε δώσει ο ασθενής πατέρας μας στον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο.

Την ίδια ημέρα, άμεσα, με δημόσια δήλωσή μας καταγγείλαμε ότι η «συνέντευξη» είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες και εξηγήσαμε σαφώς τους λόγους για τους οποίους ο πατέρας μας δεν μπορούσε, ούτε μπορεί να δώσει συνέντευξη. Εκφράσαμε δε την έκπληξη και την οργή μας για το γεγονός.

Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος απάντησε την επόμενη ημέρα ότι η «συνέντευξη» δήθεν δόθηκε και ότι έχει μαγνητοφωνηθεί ολόκληρη, ως αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο.

Άμεσα επαναλάβαμε την καταγγελία ότι η φερόμενη ως «συνέντευξη» του πατέρα μας «….είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της». Προκαλέσαμε δε τον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ολόκληρο το περιεχόμενο της, κατά τους ισχυρισμούς του, μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του με τον πατέρα μας, ακριβώς για να αποκαλυφθεί το ψεύδος.

Αφού αδίκως περιμέναμε την δημοσιοποίηση τον προσκαλέσαμε και τον προκαλέσαμε, με εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκλησή μας, να μας δώσει αντίγραφο της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας για την πλήρη εκκαθάριση της αλήθειας.

Και τότε ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ευφάνταστη δικαιολογία ότι τάχα «…..κατέστρεψε το αρχείο ήχου στο οποίο είχε ενσωματωθεί η συνέντευξη, αφού εκπλήρωσε το σκοπό του…». Πρόσθεσε δε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι τάχα ο πατέρας μας του απαγόρευσε να δημοσιοποιήσει την ηχητική καταγραφή μιας συνέντευξης που έδωσε ακριβώς για να δημοσιοποιηθεί σε ολόκληρο το πανελλήνιο!!!

Αυτόν τον δημοσιογράφο και τις δικαιολογίες του παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικαίωση για τον Κ. Αγγελόπουλο: "Πλήρως ικανός να εκτιμήσει τα συμφέροντά του"

Κ. Αγγελόπουλος: Το μόνο που θέλουν οι γιοι μου είναι να βάλουν χέρι στην περιουσία μου

Στους αδελφούς Αγγελόπουλους παραμένουν μετοχές της Grattan

SHARE:

24Media Network