Ανοιξιάτικες δραστηριότητες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα με πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες... που κάνουν τη διαφορά!

Η ανάγκη για ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και δράση σχετικά με την προστασία της φύσης είναι πιο επιτακτική από ποτέ και οι διακοπές του Πάσχα μας δίνουν τη δυνατότητα για αυτό!

Η οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, που έχει την δυνατότητα και τη χαρά να φροντίζει τα 2,000 ζώα εκπροσώπους 290 διαφορετικών ειδών της άγριας ζωής, συνεχίζει την προσπάθεια για σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα ζώα αλλά και η Φύση, όπως και για την εκπαίδευση σχετικά με τους τρόπους καταπολέμησης αυτών, μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Για ακόμη μία χρονιά το Ανοιξιάτικο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Πάρκου, μας φέρνει πιο κοντά στη Φύση:

Μεγάλη Δευτέρα – 22 Απριλίου, ώρα 12.00-16.00

Τη Μεγάλη Δευτέρα δημιουργούμε! Διαλέξτε φυσικά υλικά όπως κλαδάκια και φυλλαράκια λεβάντας, φυσικό σπάγκο, κουκουνάρια, ή ό,τι άλλο μπορεί να βρείτε στον κήπο ή την κουζίνα του σπιτιού σας και ελάτε να φτιάξουμε όμορφες λαμπάδες, με την εικαστικό μας Ελένη Παπαδάκη!

Πρωτομαγιά – 1 Μαΐου, ώρα 12.00-16.00

Την Πρωτομαγιά σας περιμένουμε όλους για να φτιάξουμε πρωτότυπα στεφάνια με υλικά που σέβονται τα άγρια λουλούδια και τα έντομα και να φυτέψουμε σπόρους!

Easter Ζoo Camp – 22-24 Απριλίου, ώρα 9.00-15.00 καθημερινά

Και βέβαια μην ξεχνάτε το παραδοσιακό και αγαπημένο Easter Ζoo Camp για παιδιά του Δημοτικού! Δείτε το πρόγραμμα: https://bit.ly/2P8RTAAκαι ετοιμαστείτε να έρθετε κοντά στην άγρια φύση και τη δημιουργικότητα!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/2ybR6aK

Little Nature Lovers – 2 Μαΐου ώρα 10.00-13.00

Και επειδή η επαφή με τη φύση είναι καλό να ξεκινάει από νωρίς στη ζωή μας, η δραστηριότητα Little Nature Lovers δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους 3-5 ετών να γνωρίσουν τα ζώα και τη Φύση, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, εικαστικά και εξερεύνηση! Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο 210-6634724 εσωτ. 201

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να γίνουμε ομάδα και να έρθουμε πιο κοντά στο πολυτιμότερο κομμάτι του πλανήτη μας, τη Φύση!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα