Απόλαυσε τη φύση μέσα σε μία συσκευασία!

Απόλαυσε τη φύση μέσα σε μία συσκευασία!

Οι χυμοί φρούτων είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσεις την αγνότητα και τους καρπούς της φύσης στο ποτήρι σου.

Στις μέρες μας, όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε τι σημαίνει σωστή και ισορροπημένη διατροφή, όμως οι έντονοι ρυθμοί ζωής μπορούν να κάνουν την καθημερινή προετοιμασία και την οργάνωση των γευμάτων και των σνακ, περίπλοκη υπόθεση. Ειδικά τώρα, που μετά από ένα μεγάλο διάστημα που περάσαμε στο σπίτι, επιστρέφουμε στην κανονικότητα του γραφείου και του σχολείου, πολλοί ίσως δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Φυσικά, μια σωστή διατροφή – που δε στηρίζεται σε στερήσεις, αλλά στις σωστές αναλογίες – αποτελείται από τεράστια ποικιλία τροφίμων και ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να απολαύσει τις γεύσεις που προτιμά και παράλληλα κάνουν καλό στην υγεία. Και δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος στην καθημερινότητά μας από τα φρούτα, τους αγνούς καρπούς της φύσης, που προσφέρουν απλόχερα τα θρεπτικά συστατικά τους σε μας και την οικογένειά μας. Και η αγαπημένη μας Amita, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, μας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τη μοναδικότητα της φύσης στο ποτήρι μας, μέσα από την πλούσια ποικιλία λαχταριστών γεύσεων χυμού για κάθε στιγμή της ημέρας, για όλες τις ηλικίες.

Εντάσσοντας, λοιπόν, τους χυμούς στη ζωή μας, καταφέρνουμε να ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τη φύση με τον πιο απολαυστικό τρόπο – και όχι μόνο! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι χυμοί φρούτων είναι μια πρακτική, θρεπτική και νόστιμη επιλογή για όλους καθώς προσφέρουν ενέργεια (θερμίδες) που εξασφαλίζουν μέσω των υδατανθράκων που περιέχουν, βιταμίνες (κυρίως βιταμίνη C) αλλά και ενυδάτωση, αφού αποτελούνται από 85-90% νερό.

Εσείς γνωρίζατε πως 1 μερίδα 100% φυσικού χυμού Amita ισοδυναμεί με 1 εκ των 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών που πρέπει να καταναλώνουμε ημερησίως; Μπορούμε, δηλαδή, να καταναλώνουμε μία μερίδα από την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη φρούτων, με έναν 100% φυσικό χυμό Amita που αποτελεί ένα θρεπτικό ρόφημα για το πρωινό μας και για όλη την ημέρα, ή ένα boost για τις απογευματινές ώρες που θέλουμε έξτρα ενέργεια. Βέβαια, για όσους θέλουν να δώσουν περισσότερη προσοχή στις θερμίδες που καταναλώνουν, οι αγαπημένοι μας χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, είναι η ιδανική καθημερινή προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή, καθώς περιέχουν σημαντικά λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη.

Amita. Φυσικά μοναδική!

H Amita είναι ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1983 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χυμούς των Ελλήνων. Στην παραγωγή των προϊόντων Amita συμβάλλουν και ελληνικές επιχειρήσεις που προμηθεύουν πρώτες ύλες χυμών και υλικά συσκευασίας. Το ταξίδι της Amita ξεκινά από το Σχηματάρι, όπου παράγονται όλα τα προϊόντα στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών της χώρας, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της, που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. Και από το Σχηματάρι, η Amita φτάνει σε κάθε γωνία της Ελλάδας, χτίζοντας εδώ και χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, συνδυάζοντας τις μοναδικές γεύσεις, την υψηλή ποιότητα και τη θρεπτική αξία των προϊόντων της με πράξεις για την ελληνική οικογένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα