Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Χαλκιάς

Εγκλωβισμένοι από την κακοκαιρία Ελπίδα στην Αττική οδό eurokinissi

Μία μέρα μετά τις απίστευτες καταστάσεις στην Αττική οδό με επί ώρες, εγκλωβισμένους οδηγούς, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας υπέβαλε την παραίτησή του. Τι δήλωσε.

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας Αττικές Διαδρομές, που έχει αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση της Αττικής οδού, υπέβαλε ο Βασίλης Χαλκιάς.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα μετά τις απίστευτες καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν στην Αττική οδό κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα από την Αττική, με χιλιάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται για πολλές ώρες.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει:

"Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του. Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΧΙΟΝΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK