ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης του Λ. Βρεττάκου

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης του Λ. Βρεττάκου

Τι οδήγησε τον Λεωνίδα Βρεττάκο να ζητήσει την απομάκρυνση του από το τιμόνι της AB Βασιλόπουλος και την ηγεσία της Delhaize να κάνει δεκτό το αίτημα του

Προσωπικοί λόγοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Λεωνίδα Βρεττάκο να ζητήσει την παραίτηση του από την θέση του COO της αλυσίδας σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος, απόφαση η οποία έγινε σεβαστή από την ηγεσία της μητρικής Ahold Delhaize.

Το ότι η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζει να είναι άριστη αποδεικνύεται και από την χθεσινή ανακοίνωση όπου την ολοκλήρωση της θητείας του κ. Βρεττάκου τον προσεχή Σεπτέμβριο σχολιάζει ο ίδιος ο CEO της Ahold Delhaize, Frans Muller. Πρόκειται για μια κίνηση την οποία δεν συνηθίζει να πράττει ο όμιλος στις ανακοινώσεις για αλλαγή διοίκησης στις θυγατρικές του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μuller αποχαιρέτησε τον κ. Βρεττάκο αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Βρεττάκο για την αφοσίωση και την θητεία του στην εταιρεία. Έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Άλφα Βήτα και για την Ahold Delhaize, και έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην καθοδήγηση της Άλφα Βήτα καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών για την Ελλάδα, οδηγώντας την στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς. Του εύχομαι ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του».

Πληροφορίες του NEWS24/7 θέλουν τον κ. Βρεττάκο να προχωρά στην δημιουργία δική του εταιρείας στον τομέα της παροχής υπηρεσίων η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες και στον χώρο του λιανικού εμπορίου και δεν αποκλείεται η συνεργασία και με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα