Αυτό το Πάσχα γίνε ο πιο cool νονός με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more

Αυτό το Πάσχα γίνε ο πιο cool νονός με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more
Εθνική Τράπεζα

Αυτό το Πάσχα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας θα βρείτε μέσα από μια ποικιλία συνεργατών μοναδικές προσφορές και προτάσεις δώρων που θα σας βγάλουν και φέτος ασπροπρόσωπους.

Ο Απρίλης ήρθε σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη της Άνοιξης και πια μετράμε αντίστροφα για τις ημέρες του Πάσχα.

Οι πιο τυχεροί έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για ολιγοήμερες αποδράσεις και μερικές ημέρες ανάπαυλας, τηρώντας τη λαϊκή ρήση “Χριστούγεννα στην πόλη, Πάσχα στο χωριό”, ενώ άλλοι σχεδιάζουν πώς θα περάσουν τις ημέρες αυτές εντός των τειχών, τηρώντας τα πασχαλινά έθιμα και τις αγαπημένες συνήθειες.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που η συγκεκριμένη περίοδος τους προσθέτει ένα έξτρα άγχος και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους νονούς και τις νονές που για ακόμη μια χρονιά αναζητούν τις πιο ευφάνταστες ιδέες και τα πιο πρωτότυπα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια.

Και δεν μιλάμε μόνο για τη λαμπάδα ή το σοκολατένιο πασχαλινό αυγό που είθισται να παίρνει στο βαφτιστήρι του κάθε νονός και νονά.

Αυτό το Πάσχα, η Εθνική Τράπεζα έχει τη λύση, καθώς με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more νονοί και νονές όλου του κόσμου μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές και προτάσεις δώρων που θα σας βγάλουν και φέτος ασπροπρόσωπους.

Και μπορεί το βαφτιστήρι να έχει ήδη φανταστεί τη λαμπάδα που θα κρατήσει το βράδυ της Ανάστασης ή ποιος φανταστικός ήρωας θα κοσμίσει το σοκολατένιο του αυγό, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σύνθετα όταν η αναζήτηση περιλαμβάνει και κάποιο παιχνίδι.

Μία βόλτα από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr θα σας πείσει ή καλύτερα θα σας καθησυχάσει, καθώς μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε, ενώ με κάθε σας αγορά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 10% της αξίας τους, σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής ή το 5% της αξίας τους, με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Και αν με τη λαμπάδα ξεπεράσατε και φέτος τον εαυτό σας, η επιλογή του πασχαλινού αυγού δεν είναι όπως νομίζετε απλή υπόθεση. Πέρα από την εμφάνιση τα παιδιά αναζητούν τη γεύση εκείνη που θα κάνει το Πάσχα μια μοναδική ανάμνηση που θα κρατήσουν για πάντα φυλαχτό. Στα καταστήματα Era θα ανακαλύψετε μια ποικιλία προϊόντων από πρωτότυπα σοκολατένια αυγά έως ξηρούς καρπούς και χειροποίητες μαρμελάδες, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ευφάνταστα πασχαλινά καλάθια. Κάντε τις πασχαλινές σας αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και επωφεληθείτε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών.

Και αφού έχετε κάνει τις απαραίτητες πασχαλινές αγορές και έχετε φορτώσει το αυτοκίνητό σας, έτοιμοι να εκδράμετε σε κάποιο παραδοσιακό χωριό ή μικρή πόλη της Ελλάδας και σκέφτεστε την τιμή της βενζίνης, η Εθνική Τράπεζα σας δίνει τη λύση, αφού έχετε την ευκαιρία να γεμίσετε με καύσιμα σε ένα από τα πρατήρια της Ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Βάζοντας καύσιμα κίνησης, αξίας από 30 έως 200 ευρώ από 10 έως 17 Απριλίου, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 6% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 3% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Δεν έχετε αυτοκίνητο ή θέλετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού με ένα νέο ηλεκτροκίνητο αμάξι, μειώνοντας το αποτύπωμά σας στο περιβάλλον; Έως και τις 16 Απριλίου, μπορείτε να νοικιάσετε οποιοδήποτε όχημα σας αντιπροσωπεύει από την Avis και την Budget σε έναν από τους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έχετε κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών.

Τι γίνεται όμως με τα μεγαλύτερα βαφτιστήρια που ενδεχομένως περιμένουν κάτι περισσότερο από ένα σοκολατένιο αυγό μονόκερος ή με όσους και όσες γιορτάζουν τις ημέρες του Πάσχα;

Μία βόλτα με το βαφτιστήρι σας στα καταστήματα Sephora ή μία επίσκεψη στο sephora.gr, θα σας “λύσει” τα χέρια, καθώς σας περιμένουν μοναδικές προτάσεις δώρων τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και για εσάς, αφού πέρα από τις αμέτρητες επιλογές, με τις αγορές σας κερδίζετε το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 5% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Και εάν ένα αξεσουάρ είναι απαραίτητο αυτές τις μέρες που η μέρα έχει πλέον μεγαλώσει και ο καιρός είναι στο μεγαλύτερο μέρος του ηλιόλουστος, αυτό είναι τα γυαλιά ηλίου, που πάντα φυσικά αποτελούν και ένα πρωτότυπο δώρο. Βρείτε τα νέα σας γυαλιά μέσα από μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων στα οπτικά mati mati. Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας επωφελείστε με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας, σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σας με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα