Creta Farms: Ένα βήμα πριν την σωτηρία της

Creta Farms: Ένα βήμα πριν την σωτηρία της
Προϊοντα της Creta Farms

Υπεγράφη η Συμφωνία Εξυγίανσης της Creta Farms, αναμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές για να περάσει στην Impala.

Η Creta Farms με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, την Εταιρεία με την επωνυμία «IMPALA HELLAS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», θυγατρική επιχείρηση της «BELLA BULGARIA S.A.» και επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσης της Εταιρείας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση η συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές. Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου.

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της και την υλοποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα