ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για δεύτερη συνεχή χρονιά

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για δεύτερη συνεχή χρονιά
ΔΕΗ EUROKINISSI

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Την πιστοποίηση του Great Place to Work, (Certified by Great Place to Work®) απέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, μετά από διεξοδική αξιολόγηση από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. Η δεύτερη αυτή διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, υλοποιώντας τον ευρύτερο μετασχηματισμό του ομίλου ΔΕΗ και επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσω της σταθερής επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό.

Η εδραίωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος με κουλτούρα εμπιστοσύνης και δέσμευσης αποτελεί θεμέλιο λίθο της εταιρείας και μετουσιώνει την ανάπτυξή της σε κοινό στόχο των ανθρώπων της, έχοντας κοινό όραμα την επιτυχία μέσω της συνεργασίας.

Η συμμετοχή στη λίστα Great Place to Work® είναι τιμητική διάκριση για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη επιλογής. Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί από την Great Place to Work® και ο τίτλος αποδίδεται στις καλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά. Το Great Place to Work® λειτουργεί σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα