ΔΕΘ 2019: Η Bayer συμμετέχει στο Innov.ation HUB

ΔΕΘ 2019: Η Bayer συμμετέχει στο Innov.ation HUB
Φωτογραφία αρχείου. AP

Η Bayer Ελλάς θα μεταφέρει στο κοινό την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη συμβολή της στην καινοτομία μέσα από επιλεγμένες εισηγήσεις.

Παρουσία στο πρόγραμμα δράσεων Innov.ation HUB που διοργανώνεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Found.ation στο πλαίσιο της 84ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα έχει η Bayer Ελλάς.

Με βασική θεματολογία το μέλλον της εργασίας και τη σχέση της τεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα, στόχος του Innov.ation HUB ως κόμβος εκπαίδευσης και καινοτομίας είναι όχι μόνο να ενημερώσει το κοινό για τις δεξιότητες που απαιτεί η νέα εποχή, αλλά και να το μυήσει σε αυτές μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Φέτος, ανάμεσα στους συντελεστές του Innov.ation HUB θα είναι και η Bayer Ελλάς η οποία θα μεταφέρει στο κοινό την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη συμβολή της στην καινοτομία μέσα από επιλεγμένες εισηγήσεις:

– το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 15:00 από την κα Σόνια Μουσαβερέ Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Βayer Ελλάς με θέμα «Η καινοτομία στις Βιοεπιστήμες από τη σκοπιά της Bayer» και

– την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 από τον κ. Θανάση Κώτσανη, Ιατρικό Διευθυντή της Bayer Ελλάς και την κα Σόνια Μουσαβερέ με θέμα «Ανοιχτή Καινοτομία από την Bayer: Ένα γόνιμο οικοσύστημα για καινοτόμα μυαλά σε όλο τον κόσμο».

Το πρόγραμμα του Innov.ation Hub θα παρουσιαστεί στο θεματικό πάρκο «Digital Greece» (περίπτερο 12), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα