news 24/7

ΔΕΘ

Eιδήσεις και πληροφορίες για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), την ετήσια εμπορική εκθεσιακή εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που λαμβάνει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από αριστερά: Χρήστος Χαρπαντίδης, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Νίκος Κομινέας, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Πόλεις προς το καλύτερο: Τα μικρά βήματα που θα καθορίσουν τις πόλεις του μέλλοντος

Επί τάπητος τέθηκαν τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές αρχές και ο ιδιωτικός τομέας, ως προς τις πρακτικές ενσωμάτωσης των σύγχρονων τάσεων στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αντώνης Μακρής, Τάσος Ζάχος, Περικλής Γαλανάκης, Νίκος Φλίγκος, Κωστής Σταυρόπουλος.

Η επόμενη μέρα του retail: Πώς η τεχνολογία και η ανθρώπινη επαφή μπορούν να κάνουν μαζί τη διαφορά

Μια δυναμική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου σκιαγραφήθηκε η επόμενη μέρα του λιανεμπορίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ απευθύνθηκε μόνο στο εσωκομματικό του ακροατήριο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι είπε ψέματα για τα πρωτογενή, το μετρό Θεσσαλονίκης, την κατάσταση στην αγορά εργασίας και το μεταναστευτικό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Ψέμα ότι ο Τσίπρας είχε σχέδιο μείωσης των πρωτογενών

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτήθηκε γιατί εάν ο πρώην πρωθυπουργός είχε ενημερώσει τους εταίρους για τέτοιο σχέδιο, δεν το έκανε "σημαία" προεκλογικά ούτε το ανέφερε ο Τσακαλώτος.

ΔΕΘ: Στιγμιότυπο από την Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα

Τσίπρας: Σε πολλά σημεία είχαμε αυταπάτες - Δεν επιχειρήσαμε συνειδητή απάτη όπως ο κ. Μητσοτάκης

Για τον αναπτυξιακό νόμο, τα εθνικά θέματα, την Συμφωνία των Πρεσπών και το μετρό της Θεσσαλονίκης, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στη ΔΕΗ, στην επένδυση του Ελληνικού και προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει σε εξεταστική για τη Novartis. 

Τσίπρας στο News 24/7: Να μην αλλάξει ο κ. Μητσοτάκης το άρθρο 32 – Δικαιώθηκα για την επιλογή Παυλόπουλου

Τσίπρας στο News 24/7: Να μην αλλάξει ο κ. Μητσοτάκης το άρθρο 32 – Δικαιώθηκα για την επιλογή Παυλόπουλου

"Δεν βλέπω τον λόγο να μην ανανεωθεί η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας" υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην ερώτηση του News 24/7 και του Βασίλη Σκουρή. Τι είπε για εκλογικό νόμο και διπλές εκλογές.

Στιγμιότυπο από την Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ

LIVE Τσίπρας: Σιωπή και αδράνεια από τον κ. Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα

Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παραχωρεί σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας. Με τη χθεσινή ομιλία του, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στις παραγωγικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς πολίτες. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Στιγμιότυπο από την ομιλία Αλ. Τσίπρας στην 84η ΔΕΘ

Ανοιχτό κάλεσμα Τσίπρα για μία προοδευτική Ελλάδα

Το σχέδιό του για την επόμενη μέρα παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στη ΔΕΘ, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για οικονομία, εργασιακά, συμπεριφορά απέναντι στους θεσμούς και συμφωνία των Πρεσπών. Προσκλητήριο από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για έναν ισχυρό δημοκρατικό και προοδευτικό πόλο.

Φωτογραφία: Συντοντιστής: Pedro Fuentes, Chief Security Officer at WiseKey & Representative of the OISTE Foundation - Esteban Giudici, Senior Policy Advisor at Transnational Alliance to Combat Illicit Trade (TRACIT), Geoff Keogh, Economic Officer, U.S. Embassy Athens, Matteo Mattei, External Affairs, Director of Illicit Trade Prevention EU Region at Philip Morris International, Antigoni Papanikolaou, Director of Legal Affairs Microsoft Greece, Nikolaos Serkentzis, Cyber Crime Division of the Hellenic Police

Στην εποχή του κυβερνοχώρου δεν υπάρχει offline: Όσα μάθαμε σε μια ημέρα

Η εξελισσόμενη σχέση του ηλεκτρονικού εγκλήματος με το παράνομο εμπόριο και η αναγκαιότητα για νέες, διαφορετικού τύπου συνεργασίες, στην αντιμετώπισή τους στο επίκεντρο συζήτησης, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Ο Τσίπρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη "έτσι, χωρίς πρόγραμμα"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόταν μόνο στο εσωκομματικό του ακροατήριο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “Ο κ. Τσίπρας λέει ‘είμαστε εδώ’. Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού”.

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ

Το "είμαστε εδώ" του Τσίπρα και το κάλεσμα για αγώνα κατά της συντήρησης

Τους τέσσερις βασικούς άξονες του προοδευτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της ομιλίας του στην 84η ΔΕΘ. Απηύθυνε ευρύ προσκλητήριο για έναν ισχυρό δημοκρατικό και προοδευτικό πόλο, ασκώντας σκληρή κριτική στη ΝΔ για οικονομία, εργασιακά και Συμφωνία των Πρεσπών.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βήμα της 84ης ΔΕΘ

Τσίπρας για Πρέσπες: Εντυπωσιακή η κυβίστηση της ΝΔ - "Θα τιμήσουν τώρα την κατά τα άλλα προδοτική συμφωνία"

Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο υπερασπίστηκε την αξία της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά πέρασε και στην επίθεση κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υποκρισία και δημαγωγία.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της 84ης ΔΕΘ

Τσίπρας για μετρό Θεσσαλονίκης: Από το "και αρχαία και μετρό", περνάμε στο αδιέξοδο "ούτε αρχαία ούτε μετρό"

Σε κατά μέτωπο επίθεση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική για το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχώρησε από το βήμα της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ

LIVE Τσίπρας: Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε μαζί με το λαό

Το πρώτο στίγμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα της 7ης Ιουλίου, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της 84ης ΔΕΘ. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Προοδευτικό πρόγραμμα για μια νέα πλειοψηφία προτείνει από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Προοδευτικό πρόγραμμα για μια νέα πλειοψηφία προτείνει από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Προσκλητήριο για διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση ότι με την πολιτική που ακολουθεί επιστρέφει στο μοντέλο που μας οδήγησε στην κρίση.

Στιγμιότυπο από την περσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

"Ο Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που δημιουργήσαμε για να διευκολύνει τους φίλους του"

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που παράλληλα θα επιδιώξει να δώσει το “σύγχρονο προοδευτικό αριστερό στίγμα” του κόμματός του, μετά την εκλογική ήττα. Ποιους θα συναντήσει, γιατί θα περάσει στην αντεπίθεση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με την διοικητική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Αλ. Τσίπρας: Σημαντικές δυνατότητες αλλά και δυσκολίες για την ελληνική οικονομία

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιώντας συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς. "Καταφέραμε να φέρουμε μια θετική εικόνα στην οικονομία" είπε μεταξύ άλλων.

Φωτό αρχείου: Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τη μεσαία τάξη

"Οι μεσαίες τάξεις δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα από τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ" τονίζουν αρμόδια στελέχη της Κουμουνδούρου. Συνεχίζονται οι συσκέψεις στην αξιωματική αντιπολίτευση ενόψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

"Tέσσερα χρόνια πίσω": Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Για παρωχημένη αντίληψη κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το μέτρο της Θεσσαλονίκης.

H τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου: Αρνητικό στίγμα στα εργασιακά από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Κατά την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, προανήγγειλε κατάργηση και του νόμου για τη δήλωση των υπερωριών και της δομής των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συλλογικών συμβάσεων .