Διαρκής η στήριξη της ΔΕΛΤΑ στον πρωτογενή τομέα

Διαρκής η στήριξη της ΔΕΛΤΑ στον πρωτογενή τομέα

Η εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα τις μικρές ελληνικές φάρμες.

Οι μικροί Έλληνες παραγωγοί καταβάλλουν καθημερινά σκληρή προσπάθεια, την οποία σταθερά και με συνέπεια στηρίζει η ΔΕΛΤΑ. Στο πλαίσιο αυτής της διαχρονικής δέσμευσής της, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τροφίμων ενέταξε πρόσφατα στη σειρά γάλακτος «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» δυο νέες φρέσκιες και γευστικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα, που συλλέγονται καθημερινά.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τα οποία πρώτη φορά μπαίνουν στην κατηγορία του γάλακτος και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της ιστορικής εταιρείας, με την ηγετική παρουσία στον χώρο των γαλακτοκομικών, να διευρύνει τον κατάλογο των προϊόντων της και ταυτόχρονα να ενδυναμώνει συνεχώς τη στήριξή της στους πρωταγωνιστές του πρωτογενούς τομέα.

Συγχρόνως η ΔΕΛΤΑ, πιστή στην πάγια δέσμευσή της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, προσφέρει, πρώτη αυτή στην κατηγορία του γάλακτος, τις«Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» σε μια συσκευασία με έως και 35% r-Pet, ανακυκλωμένο πλαστικό. Με τον τρόπο αυτόν κάνει πράξη την υπόσχεσή της να προστατεύει «καθετί που αξίζει» σεβόμενη το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Οι νέες συσκευασίες «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» ενσωματώνουνμια ακόμη καινοτομία με ισχυρή σηματοδότηση, καθώς σε αυτές χρησιμοποιείται, επίσης πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος, το μεταλλικό καπάκι, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και διασφαλίζει την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΔΕΛΤΑ.

Και αυτές οι νέες επιλογές της επιβεβαιώνουν ότι η καινοτομία, η υγιεινή διατροφή, η προστασία του περιβάλλοντος, η στήριξη της οικονομίας και του πρωτογενούς τομέα, η διαρκής ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς, αποτελούν για τη ΔΕΛΤΑ, όχι μόνο στρατηγική δέσμευση, αλλά και δομικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητάς της και της ηγετικής παρουσίας της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα