Δυναμική είσοδος της οικογένειας Βασιλάκη και στα ξενοδοχεία

Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa

Η οικογένεια Βασιλάκη μέσω της EVERGOLF απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο στην Golf Residence η οποία είναι ιδιοκτήτρια και operator ξενοδοχείων δυναμικότητας 3020 κλινών

Νέα συνεργασία ανακοινώνουν η οικογένεια Ιωάννη Σμπώκου και η εταιρεία EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), μετά την απόκτηση από την EVERGOLF ενός σημαντικού ποσοστού -φέρεται να είναι 70% - της εταιρείας GOLF RESIDENCES, συναλλαγή που ολοκληρώθηκε στις 17/7/2018.

HGOLF RESIDENCES είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palacea Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, στην Κρήτη. Ταυτόχρονα, η GOLF RESIDENCES κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της GOLF RESIDENCES είναι 3020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort). Στην εταιρεία GOLF RESIDENCES παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη την συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η κα Αγάπη Σμπώκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της GOLF RESIDENCES, δήλωσε «καλωσορίζουμε την EVERGOLF και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας, θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας μας».

ADVERTISING
O Πρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης
O Πρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης

Ο Ευτύχιος Βασιλάκης δήλωσε «αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μια επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στο χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της EVERGOLF στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μια τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, δεν έχει οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τις δυο εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι επίσης η οικογένεια Βασιλάκη (τις Αutohellas & AegeanAirlines).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βασιλάκης: Ο πρόεδρος της Aegean κυρίαρχος και στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα

SHARE:

24Media Network