Ενίσχυση του 'Δεκατιανού στο Σχολείο'

Ενίσχυση του 'Δεκατιανού στο Σχολείο'

Η LIDL HELLAS στήριξε διατροφικά 12.000 μαθητές σε 72 σχολεία της Αττικής

Στη Lidl Hellas στηρίξαμε το 2017 τη δράση «Δεκατιανό στο Σχολείο» των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων , που αναπτύχθηκε με σκοπό την παροχή και διανομή υγιεινών δεκατιανών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Αττικής.

Συγκεκριμένα η Lidl Hellas διένειμε τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε (Οκτώβριος 2016 – Ιούνιος 2017) προϊόντα σε 72 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη σίτιση 12.000 μαθητών. Το συνολικό κόστος της ενέργειας ξεπέρασε τις 367.000 ευρώ.

Τα κριτήρια επιλογής των σχολικών μονάδων αποτέλεσαν η έλλειψη κυλικείου εντός του σχολικού συγκροτήματος και πρόσφατα στατιστικά στοιχεία των προγραμμάτων της Ανθρωπιστικής Κρίσης, που αποτυπώνουν τις κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες ανά γεωγραφική περιοχή.

Στη Lidl Hellas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διατροφικής ασφάλειας, διατηρώντας αυστηρά πρότυπα ποιοτικών ελέγχων και στηρίζοντας, ως συνεργάτες μας, επιλεγμένους Έλληνες προμηθευτές, απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας: να τους δίνουμε την ελπίδα, τη χαρά και την ικανοποίηση ότι στις δύσκολες στιγμές τους δεν είναι μόνοι. Είμαστε κοντά τους, είμαστε πολλοί και η καρδιά μας χτυπά μαζί με τη δική τους.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

SHARE:

24Media Network