Επιστολές Φωτόπουλου σε υπουργό και βουλευτές. Τους καλεί να συμμετάσχουν στο θερινό τμήμα της Βουλής

Επιστολές Φωτόπουλου σε υπουργό και βουλευτές. Τους καλεί να συμμετάσχουν στο θερινό τμήμα της Βουλής
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κοραή στον Πειραιά. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ αναμένεται να εισαχθεί στο θερινό τμήμα της Βουλής

 Επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλο και τους βουλευτές των νομών, που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ απηύθυνε την Παρασκευή ο Ν. Φωτόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ και πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

Ο κ. Φωτόπουλος τους καλεί να ζητήσουν να συμμετάσχουν στο θερινό τμήμα της Βουλής, όπου αναμένεται να εισαχθεί το σχετικό νομοσχέδιο.

Ο κ. Φωτόπουλος επικαλείται δηλώσεις του κ. Κουκουλόπουλου κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και καλεί τους βουλευτές που έχουν διατυπώσει ανάλογες θέσεις να κρατήσουν τον λόγο τους. Υπογράφει δε την επιστολή ως “επί 34 χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ, ενός ΠΑΣΟΚ που μας έμαθε ότι οι Επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας πρέπει να ανήκουν πάντα στο κράτος”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα