Folli Follie: Ακέφαλη η εταιρεία. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος

Folli Follie: Ακέφαλη η εταιρεία. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος
Πινακίδα καταστήματος Folli Follie Eurokinissi

Την παραίτηση του υπέβαλε ο πρόεδρος της Folli Follie Αβραάμ Γούναρης. Εξελίξεις και από Δημήτρη Κουτσολιούτσο και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Folli Follie, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι σχεδιάζει νέες αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Αβραάμ Γούναρης, υπέβαλε χθες την παραίτησή του. Υπενθυμίζεται πως, πριν από λίγες μέρες, είχε παραιτηθεί και ο Νίκος Κανελλόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για τη διοίκηση της Folli-Follie θα προβεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή τα ευρήματα που τέθηκαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σημειώνει στην ανακοίνωσή της πως για την ίδια υπόθεση “ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις”.

Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται να απαντήσει ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στη δρομολογούμενη νέα νομοθετική ρύθμιση, με την οποία προσπαθεί η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, να αναστείλει τα δικαιώματα ψήφου μετόχων, που βαρύνονται με κατηγορίες, όπως αυτές που αντιμετωπίζει ο ιδρυτής της Folli Follie.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα