Folli Follie: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της εταιρείας

Folli Follie: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της εταιρείας
Τα κεντρικά της Folli Follie Folli Follie

Εκδικάζεται το πρωί της Τετάρτης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της Folli Follie για υπαγωγή της στο Άρθρο 206Α του πρωχευτικού κώδικα

Σε μάχη του νομικού τμήματος της Folli Follie με τους ομολογιούχους και τις πιστώτριες τράπεζες αναμένεται να εξελιχθεί η εξέταση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών της αίτησης της Folli Follie για υπαγωγή της εταιρείας στο Άρθρο 206Α του πτωχευτικού Κώδικα. Υπενθυμίζεται ότι όπως γνωστοποίησε την Δευτέρα η Folli Follie οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες που είναι πιστώτριες της εταιρείας κήρυξαν ληξιπρόθεσμο και απαιτητό χρεωστικό υπόλοιπο 46 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα οι τέσσερις τράπεζες (Alpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς) είχαν καταθέσει στις 7 Σεπτεμβρίου από κοινού με την Τράπεζα Αττικής κύριες παρεμβάσεις κατά της Folli Follie, για την σημερινή δικαστική διαδικασία, αιτούμενες την μη παράταση της ισχύος της προσωρινής διαταγής.

Αυτό που θα επιδιώξουν σήμερα οι δικηγόροι της Folli Follie είναι να κερδίσουν χρόνο προτάσσοντας την ομαλή πορεία προς την επόμενη ημέρα χωρίς να επιρρεαστούν η εταιρεία, οι εργαζόμενοι της, οι προμηθευτές και η σχέσης της με την αγορά απέναντι σε μία άτακτη ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που πιθανών θα έφερνε μία απόφαση υπέρ των δανειστών της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα