Γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες με τη νέα πλατφόρμα online σεμιναρίων “Skillbox”

Γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες με τη νέα πλατφόρμα online σεμιναρίων “Skillbox”

Θέστε στόχο για τη νέα χρονιά, να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Φτάνει το διάστημα που όλοι λίγο-πολύ κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και βάζουμε νέους στόχους. Γιατί, λοιπόν, να μη βάλετε έναν νέο στόχο, τόσο εύκολα υλοποιήσιμο όσο το να δείτε ένα video στο κινητό σας, να ανοίξετε μια ιστοσελίδα στο tablet σας, να καθίσετε αναπαυτικά και να δείτε κάτι στον υπολογιστή σας.

Τόσο εύκολη και γρήγορη είναι η νέα πλατφόρμα online σεμιναρίων, Skillbox, που συστήνει το Jobfind.gr, ένα από τα πιο δημοφιλή portal εργασίας στην Ελλάδα και που έχει θέσει και η ίδια τον δικό της στόχο για τη νέα χρονιά, να σας βοηθήσει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Φέτος, πίσω από το περιτύλιγμα του δώρου σας, ας βρίσκεται ένα κουτί γνώσης, μια ευκαιρία για αποτελεσματική επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, ένα κίνητρο για περισσότερη γνώση, περισσότερη έμπνευση και, φυσικά, περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή σας, το Skillbox.gr.

Γιατί να βάλετε την online εκπαίδευση στη ζωή σας;

Οι σύγχρονες τάσεις και η ραγδαία εξάπλωση του διαδικτύου έχει κάνει πιο προσιτή από ποτέ τη διάδοση της γνώσης. Η e-learning ή αλλιώς εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει αποδειχτεί βάσει ερευνών πέντε φορές πιο αποδοτική όσον αφορά την κατανόηση του διδακτικού υλικού. Το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται ο χρήστης να περιορίζεται χρονικά, αφού μπορεί να παρακολουθεί ή να μελετά το υλικό σύμφωνα με το δικό του χρονοδιάγραμμα. Η γνώση που λαμβάνει είναι επικαιροποιημένη και μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο. Να σημειωθεί ότι αποτελεί την πιο οικονομική λύση για επιμόρφωση και επαγγελματική ανάπτυξη αφού δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε κοντινή πόλη για δια ζώσης παρακολούθηση.

Επιλέξτε το Skillbox.gr για την εκπαίδευση σας

Μέσα από video υψηλής ευκρίνειας, e-book, σημειώσεις, τεστ επίδοσης και άλλο υποστηρικτικό υλικό έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε πάνω σε μια γκάμα θεμάτων που συνεχώς μεγαλώνει ακούγοντας τις ανάγκες σας.

Όλα τα online σεμινάρια με εξαίρεση τη «Σύνταξη Βιογραφικού» παρέχουν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Σε όλα τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εισηγητή μέσω ειδικού forum, να αποκτήσετε πρόσβαση στο κλειστό group αποφοίτων για δικτύωση και να κατεβάσετε δωρεάν το υποστηρικτικό υλικό.

Το Skillbox.gr ξεκίνησε δυναμικά τον Οκτώβρη και ήδη μετρά 6 online σεμινάρια:

Η λίστα ενημερώνεται συνεχώς. Το προσεχές διάστημα έρχονται τίτλοι όπως Στρατηγικές Digital Marketing, Digital Messaging, Video editing με το Adobe Premiere Pro, αλλά και Aποτελεσματική λεκτική-μη λεκτική επικοινωνία.

Εκμεταλλευτείτε τη νέα ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη που σας παρέχει η νέα πλατφόρμα online σεμιναρίων και θέστε για την επόμενη χρονιά έναν στόχο που θα μπορέσετε εύκολα να υλοποιήσετε!

Ακολουθήστε το Skillbox στα social media:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα