Γρηγόρης: Ανοίγει (ξανά) στην Ρουμανία

Γρηγόρης: Ανοίγει (ξανά) στην Ρουμανία

Εγκαίνια σήμερα για το πρώτο κατάστημα της Γρηγόρης που επαναδραστηριοποιείται στην ρουμανική αγορά. Ποια είναι τα πλάνα επέκτασης

"Όταν φύγαμε από την Ρουμανία ο ΦΠΑ εδώ ήταν 24% και στην Ελλάδα 9%, τώρα συμβαίνει το ανάποδο" με την φράση αυτή ο Βλάσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης, εξηγεί στο NEWS24/7, όσο πιο απλά γίνεται, τόσο τους λόγους τους αποχώρησης όσο και της επαναδραστηριοποίησης της Γρηγόρης στην ρουμανική αγορά.

Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί ήδη στο συγκρότημα γραφείων και κατοικιών UpGround στις βόρειες συνοικίες του Βουκουρεστίου ενώ αναμένεται - σύμφωνα με την εταιρεία να λειτουργήσουν άλλα τρία καταστήματα έως το τέλος του έτους.

Στόχος τα 80 καταταστήματα στην 5ετία

Σε βάθος πενταετίας στόχος είναι να λειτουργήσουν 80 καταστήματα Γρηγόρης στην ρουμανική αγορά η οποία αποτελεί τον πρώτο σταθμό στην στρατηγική που έχει θέσει η διοίκηση της αλυσίδας για επέκταση στην Ανατολική Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα σημερινά νούμερα η Γρηγόρης, η οποία διαθέτει 330 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Μπαχάμες και Ρουμανία είναι η 9 μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και φαγητού στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Γρηγόρης κατακτά τη Γερμανία

SHARE:

24Media Network