Η ασπίδα κατά του Covid-19 για τα σούπερ μάρκετ ΑΒ

Η ασπίδα κατά του Covid-19 για τα σούπερ μάρκετ ΑΒ

Την ώρα που η χρήση προστατευτικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ έγινε υποχρεωτική από πελάτες & εργαζόμενους, υπό το φόβο νέας εξάπλωσης του κορωνοϊού, η συνέπεια στην τήρηση των μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Από την πρώτη στιγμή που ο COVID-19 ήρθε στο «προσκήνιο», η καθημερινότητά μας άλλαξε για πάντα, μαζί με τη σημασία της ατομικής αλλά και της συλλογικής ευθύνης, ιδίως σε χώρους όπως τα σούπερ μάρκετ, που ακόμα και κατά τη διάρκεια του lockdown συνέχισαν να λειτουργούν ακατάπαυστα.

Με φροντίδα, γρήγορα αντανακλαστικά και ευελιξία στα νέα δεδομένα, και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αρμοδίων αρχών, η ΑΒ ανέλαβε δράση με την εμφάνιση της πανδημίας. Σε κάθε μέτρο της Πολιτείας, η ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε και το ένα βήμα παραπάνω, για να μπορούμε όλοι εμείς να κάνουμε τα ψώνια μας με ασφάλεια, μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης. Τοποθέτησε διαγραμμίσεις για την τήρηση των αποστάσεων, ώστε πελάτες και εργαζόμενοι να κινούνται εύκολα και με ασφάλεια. Κράτησε τις «αποστάσεις» μέσα από την ηλεκτρονική καταγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων πελατών. Έδωσε προτεραιότητα στις ευαίσθητες ομάδες. Εγκατέστησε προστατευτικά Plexiglass στα ταμεία. Και πολλά περισσότερα!

Η πιστοποίηση – “ασπίδα” κατά του Covid-19

Η διεθνής Πιστοποίηση “CoVidShield”, από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV AUSTRIA, έρχεται να συμπληρώσει όλες αυτές τις ενέργειες από την αρχή της εξάπλωσης του Covid-19 και να επιβεβαιώσει την «ασπίδα» που έχει δημιουργήσει η ΑΒ για την προστασία όλων. Των πελατών και των ανθρώπων της.

Στην πράξη, η πιστοποίηση – «ασπίδα» της TÜV AUSTRIA, ένα καινοτόμο σχήμα πιστοποίησης, βοηθά εμάς τους καταναλωτές να αναγνωρίζουμε τις επιχειρήσεις που παίρνουν όλα εκείνα τα μέτρα και τηρούν όλες εκείνες τις διαδικασίες, ώστε η λειτουργία, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες να είναι προστατευμένοι από την απειλή της νόσου.

Σήμερα, κι ενώ οι αρχές βρίσκονται μπροστά σε μια νέα προσπάθεια ανακοπής της έξαρσης του κορωνοϊού, η ΑΒ προσαρμόζεται ξανά. Συνεχίζει να φροντίζει για τη δική μας υγεία και ασφάλεια. Μένει σταθερά δίπλα με ασφάλεια. Και με τη διεθνή πιστοποίηση “CoVid-Shield” της TÜV AUSTRIA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα