Η Barilla Hellas στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με 5 φορητούς αναπνευστήρες όγκου και 5 φιάλες οξυγόνου

Η Barilla Hellas στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με 5 φορητούς αναπνευστήρες όγκου και 5 φιάλες οξυγόνου

Η Barilla Hellas, με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και λαμβάνοντας υπ’ όψη την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προκειμένου να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και βάσει των προδιαγραφών που έχει ορίσει, η Barilla Hellas παρέδωσε για άμεση χρήση πέντε φορητούς αναπνευστήρες όγκου, πέντε τσάντες μεταφοράς του ανωτέρω εξοπλισμού, και πέντε φιάλες οξυγόνου 1.2m3 με ρυθμιστή για συνεχή, χωρίς διακοπές, χρήση. Η δωρεά αυτή είναι η δεύτερη κίνηση υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας που γίνεται την ίδια χρονιά από την εταιρεια, μιας και λίγους μήνες πριν η Barilla Hellas είχε προβεί στην παροχή 10 Compact Monitors και 50.000 μασκών που κάλυψαν μέρος των αναγκών του συστήματος τον Απρίλιο 2020.

Η Barilla Hellas στέκεται πάντα αρωγός στην ελληνική κοινωνία και ειδικά αυτή την χρονιά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα