Η DUST+CREAM τιμήθηκε με το βραβείο Αναπτυσσόμενης Μ.Μ.Ε. του ΕΒΕΑ

Η DUST+CREAM τιμήθηκε με το βραβείο Αναπτυσσόμενης Μ.Μ.Ε. του ΕΒΕΑ
EVENT & CORPORATE PHOTOGRAPHY / WWW.ELISSEOSKONTIS.COM

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας βράβευσε τις 12 πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες σε λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 Ιανουαρίου 2020

Σε μια εκδήλωση – σταθμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας βράβευσε τι 12 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις ανά τομέα, στις 14 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η DUST+CREAM τιμήθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία και το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Λέανδρος Καρακατσάνης.

Από την ίδρυσή της το 2012 και το πρώτο κατάστημα στην Καλαμάτα, η DUST+CREAM έχει αποδείξει τη δυναμική και την ικανότητά της να διακρίνεται τόσο στα προϊόντα ομορφιάς, όσο και στην επιχειρηματικότητα. Μέσα σε 8 μόλις χρόνια, η δυναμική ελληνική εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και εκτεταμένο δίκτυο 76 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο και εξυπηρετεί περισσότερους από 10.000 πελάτες ημερησίως.

ADVERTISING

Η DUST+CREAM διατηρεί δική της υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα με πιστοποίηση ISO 22716:2007 και επενδύει συνεχώς στην έρευνα και στην καινοτομία. Υπηρετώντας με συνέπεια το όραμα να καταστεί η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς, έχει επιλέξει μια δυναμική ομάδα συνεργατών με κορυφαία γνώση και εξειδίκευση, η οποία υποστηρίζεται από συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Σε συνέχεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η DUST+CREAM πραγματοποιεί πλέον σταθερά βήματα προς την κατάκτηση του επόμενου στόχου της, αυτού της εξαγωγικής δραστηριότητας. Το πρώτο βήμα έγινε με τη λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2019 του καταστήματος στην Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού, ενώ το δεύτερο και ιδιαίτερα σημαντικό με την ένταξη της εταιρείας στο παγκόσμια δίκτυο της Endeavor.

Η DUST+CREAM, με 76 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και προσεγμένη online παρουσία στη διεύθυνση www.dustandcream.gr , κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο των cosmetics και στην προτίμηση των καταναλωτών. Ακολουθώντας τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

www.dustandcream.gr

https://www.instagram.com/dustandcream/

https://twitter.com/Dustandcream

https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece

SHARE:

24Media Network