Η Μύλοι Λούλη στήριξε για μια ακόμα φορά το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

Η Μύλοι Λούλη στήριξε για μια ακόμα φορά το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, πιστή στη δέσμευσή της να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας και να στηρίζει διαχρονικά κοινωνικά υπεύθυνες πρωτοβουλίες, ενίσχυσε το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis για ακόμα μια φόρα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε 200 κιλά αλεύρι ολικής αλέσεως στο Ινστιτούτου Prolepsis και το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για να παραχθούν 3.400 ψωμάκια ολικής άλεσης, τα οποία θα διατεθούν σε μαθητές σχολείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ημαθία, στις αρχές του 2021.

Έχοντας ως οδηγούς της την επτά γενιών ιστορία της και την παράδοση κοινωνικής προσφοράς της, η εταιρεία έχει προτεραιότητά της πράξεις προσφοράς. Η Μύλοι Λούλη με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και όσων έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την Μύλοι Λούλη

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 238 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν σήμερα 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου όπως και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο “ΛΟΥΛΗ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα