Η ομάδα εθελοντών της bwin στον Χώρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων

Η ομάδα εθελοντών της bwin στον Χώρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων

Κάθε ζώο αξίζει τη φροντίδα, την προσοχή και την αγάπη μας και η bwin, στην Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, έστειλε το δικό της σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου), η αεικίνητη εθελοντική ομάδα της bwin στήριξε το πολύ καθοριστικό έργο του Χώρου Προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων «Καταφύγιο του Σωκράτη», στον Βοτανικό.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, το οποίο “παλεύει με νύχια και με δόντια” να φροντίσει και να περιθάλψει τα ζώα στην πόλη, η εθελοντική ομάδα της bwin επισκέφθηκε το Καταφύγιο. Εκεί, προσέφερε τη βοήθειά της με τις καθημερινές εργασίες για την φροντίδα και την ευζωία των 90 αδέσποτων σκύλων που διαμένουν στο χώρο. Οι εθελοντές της bwin έπαιξαν, φρόντισαν και καθάρισαν τα ζώα, ενώ παράλληλα τα έβγαλαν την καθιερωμένη βόλτα τους. Υπερήφανα παρέδωσαν στο Καταφύγιο, περισσότερα από 200 κιλά τροφή καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των σκύλων σε σίτιση, καθώς και φυτικά αντιπαρασιτικά.

ADVERTISING

«Ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου. Κάθε ζώο δικαιούνται φροντίδας, προσοχής και προστασίας από τον άνθρωπο» τονίζεται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων που υπογράφτηκε στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 1978.

Η ομάδα εθελοντών της bwin στον Χώρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων


Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα περίπου χρόνο εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα εθελοντισμού για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αθηναίων, την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια να καταγραφούν όλοι οι εθελοντές σε κάθε γειτονιά που αδιάκοπα φροντίζουν αδέσποτα ζώα, να προσελκύσουν νέους και κυρίως να παρέχεται ουσιαστική υλική και εκπαιδευτική υποστήριξη στις εθελοντικές δράσεις. Παράλληλα, το πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων είναι σε εξέλιξη και οι τετράποδοι φίλοι περιμένουν με χαρά να βρουν το νέο τους ζεστό και γεμάτο αγάπη σπίτι.

Το κοινωνικό πρόσωπο της bwin

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία είναι ιδιαιτέρα σημαντική. Μέσω δεκάδων στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας εξασφαλίζει στην Κοινωνία ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον. Στηρίζοντας έμπρακτα έμμεσα ή άμεσα Οργανισμούς, Ιδρύματα, ΜΚΟ, Θεσμικούς Φορείς αλλά και τα Σώματα Πολιτικής Προστασίας το διεθνές στοιχηματικό brand απαντά με συνέπεια στις κοινωνικές προκλήσεις, έχοντας υλοποιήσει από το 2018, άνω από 105 πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας. Σημαντική είναι η δράση της για το υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και καμπάνια της εθνικής προσπάθειας κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τέλος, οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της bwin, εντάσσεται στο Στόχο 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

24Media Network